Bucuresti | 102,8FM FELI - NE IUBIM (NEW PW)

Știri

nicole cherry

Nicole Cherry, pentru prima dată în costum de baie după ce a devenit mămică. A primit numai laude: "Ce bine arăți după sarcină!"

La șapte luni după ce a devenit mămică, Nicole Cherry a pozat pentru prima dată în costum de baie. Aceasta s-a relaxat la o piscină din apropierea Capitalei și a făcut și câteva poze care au ajuns pe contul ei de Instagram.

Beyonce

Cea mai HOT ipostază în care a apărut Beyonce vreodată. Coperta noului ei album o arată mai senzuală ca oricând, doar semiacoperită

Spre bucuria fanilor ei, Beyonce este pe cale să lanseze un nou album. În 29 iulie, va vedea lumina zilei noul material discografic al popularei artiste, ce poartă numele "Renaissance", iar coperta lui i-a lăsat fără suflare pe admiratori.

Taylor Swift and Joe Alwyn Hold Hands on a Rare Outing in New York City

Taylor Swift și actorul Joe Alwyn s-au logodit în secret. Un apropiat a rupt tăcerea despre relația lor: ”Sunt foarte fericiți!”

Taylor Swift, cântăreața în vârstă de 32 de ani, s-a logodit cu iubitul ei de mai bine de cinci ani, Joe Alwyn, în secret. Potrivit Daily Mail, totul s-ar fi petrecut în urmă cu câteva luni, însă ei au decis să-și informeze doar prietenii foarte apropiați.

VIZUAL DDV

115 angajați au donat peste 50 de litri de sânge în campania DIGI Donează VIAȚĂ

La finalul celei de-a șasea ediții a campaniei de responsabilitate socială DIGI Donează VIAȚĂ, 115 colegi din Grupul DIGI au donat curaj și peste 50 litri de sânge în cele trei sesiuni organizate în București și Timișoara. Echipele centrelor de transfuzie sanguină care s-au deplasat la sediile companiei au colectat în zilele de 14, 28 și 29 iunie, țesut care va fi valorificat în sprijinul a aproximativ 345 de pacienți internați în spitalele din țară.

Vizual_DIGI 4K_Eurosport_1600x960px_W_

Cu DIGI și Eurosport 4K vezi Turneul de la Wimbledon în format Ultra HD

DIGI și Eurosport 4K desfășoară, în perioada 28 iunie - 10 iulie, o campanie dedicată pasionaților de tenis, prin intermediul căreia atât clienții noi, cât și cei existenți pot beneficia, odată cu activarea extraopțiunii 4K, de o lună de gratuitate pentru acest pachet.

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, ca o puștoaică la 52 de ani. Imaginile de la malul mării i-au cucerit pe fani: ”Chip superb, corp de fotomodel!”

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, Anca Țurcașiu continuă să-și impresioneze prietenii de pe rețelele sociale chiar și la 52 de ani.

Hailey Bieber

Hailey Bieber, într-o rochie minusculă, roz aprins, pe Instagram. Picioarele interminabile și tonifiate au fost în prim-plan

Hailey Biber, soția lui Justin Bieber și unul dintre cele mai cunoscute modele ale momentului, a avut un moment de păpușă Barbie pe rețelele sociale. Tânăra de 25 de ani s-a pozat într-o rochie foarte scurtă, de un roz aprins, care i-a lăsat la vedere picioarele interminabile, tonifiate și bronzate.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!