Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

Știri

MTV Video Music Awards 2023 - Arrivals - NJ

Nelly Furtado, în lenjerie, vedetă în cea mai nouă campanie a brandului lui Kim Kardashian. Încrezătoare cum nu a fost de multă vreme

Nelly Furtado a revenit în forță în atenția publicului, după ani buni în care a fost într-un con de umbră. Recent, la MTV VMA 2023, a avut o apariție îndelung comentată, într-o rochie neagră cu un decupaj îndrăzneț pe tot spatele. Superbă, tonică și cu zâmbetul pe buze, Nelly a atras toate privirile. Iată că acum aceasta este vedetă în cea mai nouă campanie a brandului creat de Kim Kardashian.

Nicole Scherzinger și Thom Evans

Nicole Scherzinger, dezvăluiri despre nunta cu Thom Evans. Cântăreața de la „Pusycat Dolls” a oferit detalii despre marele eveniment

Nicole Scherzinger, celebra cântăreață în vârstă de 45 de ani, urmează să se căsătorească, iar acum a vorbit despre nunta cu Thom Evans.

Taylor Swift hangs out in the VIP box with a drink waiting for boyfriend Travis Kelce’s NFL game to start

Taylor Swift a făcut furori pe stadion. Artista, în blugi scurți și cizme cu toc, la meciul „iubitului” ei, Travis Kelce

A fost nebunie duminică seară pe stadionul MetLife, nu doar pe teren, ci și în tribunele VIP. Taylor Swift, susținătoarea numărul 1 a jucătorului NFL Travis Kelce, și prietenii ei celebri au fost prezenți la meciul dintre New York Jets și Kansas City Chiefs.

Loredana Groza/ Foto: Instagram

Loredana Groza, fotografie controversată în mediul online. Cum au reacționat fanii: „N-are nicio legătură cu realitatea”

Loredana Groza este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Pe lângă talentul său, cântăreața în vârstă de 53 de ani i-a cucerit pe fani și cu aspectul. 

VMA Awards 2023 - ARRIVALS

Selena Gomez face furori în Paris. Șic, fără efort, într-o fustă mini de blugi, corset alb și cizme peste genunchi

Selena Gomez și-a impresionat fanii din Paris. Artista americană se află în vizită pentru Săptămâna Modei de la Paris. Autoarea hitului „Single Soon”a făcut spectacol pe stradă, într-o ținută lejeră, când a părăsit hotelul unde era cazată, pentru a se întâlni cu prietenii ei Nicola Peltz și Brooklyn Beckham.

Mădălina Ghenea/ Profimedia

Mădălina Ghenea, într-o rochie cu transparențe în zona decolteului. Românca a radiat pe covorul roșu din Milano

Mădălina Ghenea a făcut furori la evenimentul Sustainable Fashion Awards 2023, din cadrul Săptămânii Modei de la Milano, unde a apărut într-o rochie lungă, radiantă, cu un decolteu generos.

cher

Cher, din nou la brațul iubitului cu 40 de ani mai tânăr. Îndrăgostiți, mereu de mână, cei doi și-au aruncat priviri galeșe

Încurcate sunt căile iubirii, dar iată că Cher și Alexander Edwards și-au găsit din nou drumul unul în brațele celuilalt.

Ultimele știri

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!