Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

Știri

What’s UP/ Foto: Instagram

Motivul pentru care What’s UP nu poate să aibă permis de conducere: „Sunt dependent de taxi”

What’s UP a dezvăluit recent, în cadrul unui interviu, motivul pentru care nu a reușit niciodată să-și ia permisul de conducere. Artistul susține că este „dependent de taxi” din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă de ani de zile. 

Adele And Rich Paul At Game Three Of The Western Conference Finals Between The Los Angeles Lakers And The Denver Nuggets At Crypto.com Arena

Adele își mai dorește un copil. Are deja pregătită o listă cu nume pentru bebeluș. VIDEO

Adele a mărturisit că își mai dorește un copil și are deja pregătită o listă cu nume. Artista a făcut dezvăluirile în timpul unei discuții cu o admiratoare însărcinată, sâmbătă, în timpul unuia dintre spectacolele pe care britanica le susține în cadrul rezidenței ei muzicale din Las Vegas.

Alexandra Stan

Alexandra Stan, surprinsă cu un bărbat misterios în mare. Cum s-au afișat cei doi pe rețelele de socializare

Alexandra Stan a stârnit un val de reacții în urmă cu doar câteva ore, după ce a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de un bărbat misterios în mare. Imaginea i-a pus pe gânduri pe fani, care au luat cu asalt secțiunea de comentarii. 

Sinead O'Connor

Copiii lui Sinead O'Connor, declarație sfâșietoare la o lună de la moartea artistei. Ce le-au transmis fanilor

A trecut mai bine de o lună de când Sinead O'Connor s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, iar acum copiii ei au transmis o declarație în cadrul căreia vorbesc despre moartea mamei lor.

Selena Gomez în videoclipul melodiei Single Soon/ Profimedia

Selena Gomez, adevărul despre versurile melodie „Single Soon”, după ce fanii au speculat că artista face referire la The Weeknd

Selena Gomez a lansat în urmă cu o săptămână noua sa piesă, intitulată „Single Soon”, iar fanii au insinuat imediat că artista se referă în versurile melodiei la fostul ei iubit, celebrul artist The Weeknd. 

anna lesko

Anna Lesko petrece ultimele zile de vară în costum de baie. Instantaneele învăluite într-o aură de mister i-au fermecat pe fani

Deși avea două vacanțe programate vara aceasta alături de fiul ei, Anna Lesko a ajuns să aibă parte de mai multe escapade. Dintr-una dintre acestea a și postat pe rețelele sociale mai multe instantanee care o arată cuceritoare și plină de farmec.

andreea balan si victor cornea

Cum l-a cunoscut Andreea Bălan pe iubitul tenismen de care e îndrăgostită lulea. "Nu consider că trebuie să mă agăți pe Instagram"

Andreea Bălan și-a găsit liniștea în brațele tenismenului Victor Cornea, alături de care a început să se afișeze de câteva luni. E fericită, zâmbește mereu când e în prezența lui și e îndrăgostită lulea.

Ultimele știri

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!