Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SHAGGY - LUV ME LUV ME

Știri

ludmila balan

Mama lui Dan Bălan are o garderobă de puștoaică și la 65 de ani. "Tanti Ludmila", în pantaloni super scurți de blugi și vestă asortată

Ludmila Bălan, mama lui Dan Bălan, fost component al trupei O-Zone, este dovada vie că vârsta poate reprezenta doar un număr. Cea poreclită "tanti Ludmila" are o siluetă de puștoaică și o garderobă așișderea.

Taping of American Bandstands 50th...A Celebration

Cum ar fi arătat Michael Jackson în zilele noastre. Imaginile create de inteligența artificială au devenit virale

Moartea prematură a lui Michael Jackson a fost o veste cumplită pentru toți fanii artistului. În urmă cu 14 ani, cântărețul a murit din cauza unei intoxicații cu propofol, iar anul acesta, pe 29 august, ar fi împlinit 65 de ani. Deși nimeni nu l-a văzut îmbătrânind, cu ajutorul inteligenței artificiale, fanii au avut ocazia să vadă cum ar fi arătat regretatul artist dacă mai trăia și în zilele noastre. 

Celine show, Arrivals, Fall Winter 2023, Los Angeles, California, USA - 08 Dec 2022

Paris Jackson, după ce nu a făcut public niciun mesaj în ziua în care tatăl ei ar fi împlinit 65 de ani: „Mi-au spus să mă sinucid!”

Paris, fiica lui Michael Jackson, a dezvăluit că a primit multe mesaje dure pe rețelele sociale, fiind criticată pentru că a ales să nu facă public niciun text în amintirea tatălui ei în ziua în care acesta și-ar fi sărbătorit ziua de naștere.

Britney Spears și Sam Asghari se căsătoresc

Apar noi detalii despre divorțul dintre Britney Spears și Sam Asghari. Un apropiat a rupt tăcerea: „Crede că lucra cu tatăl ei!”

Britney Spears crede că Sam Asghari, fostul ei partener, a lucrat în secret cu tatăl ei, Jamie, oferindu-i informații care l-ar fi putut ajuta să păstreze tutela conservatoare.

michael jackson copii

Apariție rară a fiilor lui Michael Jackson, în ziua în care artistul ar fi împlinit 65 de ani. Prince și Blanket au rămas uniți

Cei doi băieți ai lui Michael Jackson, Prince și Blanket (Prince Michael Jackson II), au ieșit împreună în Las Vegas, la un spectacol dedicat tatălui lor, în ziua în care acesta ar fi împlinit 65 de ani. 

antonia

Antonia, imagine rară pe rețelele sociale alături de mama ei. Fanii: „Femeia asta nu îmbătrânește!”

Antonia este considerată una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi și reușește să-și surprindă mereu prietenii virtuali. Dacă zilele trecute a făcut publice imagini cu Maya, fiica ei, acum aceasta a postat o fotografie cu mama ei.

What’s UP/ Foto: Instagram

Motivul pentru care What’s UP nu poate să aibă permis de conducere: „Sunt dependent de taxi”

What’s UP a dezvăluit recent, în cadrul unui interviu, motivul pentru care nu a reușit niciodată să-și ia permisul de conducere. Artistul susține că este „dependent de taxi” din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă de ani de zile. 

Ultimele știri

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!