Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER LOST FREQUENCIES - THE FEELING

Știri

Lynne, mama lui Britney Spears

Mama lui Britney Spears, forțată să-și ia un job. Un apropiat a rupt tăcerea: „Întâmpină greutăți la plata facturilor!”

Lynne, mama lui Britney Spears, trece prin momente delicate. Femeia, în vârstă de 68 de ani, se confruntă cu probleme financiare, motiv pentru care a fost nevoită să-și ia un job part-time.

65th Annual Grammy Awards

Filmul-concert al lui Taylor Swift va fi lansat în aceeaşi zi în lumea întreagă: „Nu doar turneul este mondial”

Filmul-concert despre turneul de succes al vedetei pop americane Taylor Swift, care se anunţă deja un mare eveniment în cinematografele din SUA începând din 13 octombrie, va fi lansat în aceeaşi zi în lumea întreagă, au anunţat marţi reprezentanţii distribuitorului AMC şi ai artistei, citaţi de AFP.

NBA: Finals-Denver Nuggets at Miami Heat

Shakira riscă un al doilea proces în Spania pentru neplata taxelor

Shakira riscă un al doilea proces în Spania, după ce a fost acuzată că ar datora autorităţilor spaniole aproape 6,7 milioane de euro, informează DPA.

nunta alin oprea (1)

Alin Oprea nu și-a invitat copiii la nunta cu Medana și nici pe fostul coleg din Talisman, Tavi Colen: "Nu am niciun sentiment de ură"

La nunta de săptămâna trecută a lui Alin Oprea cu partenera lui, Medana, au fost câțiva mari absenți. Printre ei, cei doi copii ai cântărețului, dar și fostul lui coleg din trupa Talisman, Tavi Colen.

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, apostrofată de fani după ce s-a pozat în costum de baie, la 52 de ani: „Dependentă de atenție și atât!”

Dacă în urmă cu o săptămână de zile făcea furori la nunta lui Alin Oprea și a Medanei, unde a purtat o rochie mini, acum Anca Țurcașiu se află într-o vacanță binemeritată și, ca de obicei, și-a răsfățat fanii din plin.

Adele și Rich Paul

Adele a dat de înțeles că s-a căsătorit cu Rich Paul. Detaliul care i-a scăpat artistei în timpul unui concert din Las Vegas

Adele și Rich Paul s-au logodit la începutul acestui an, după doi ani de relație. Acum, artista a dat de înțeles că cei doi au devenit deja soț și soție, lăsând să-i scape un detaliu inedit în timpul unui concert pe care l-a susținut în Las Vegas.

olivia rodrigo

Cum s-a afișat Olivia Rodrigo în Tokyo, după ce și-a anulat vizita în Australia. Artista a uimit cu o rochie mulată fără bretele

Olivia Rodrigo se află în prezent în Tokyo, unde se bucură de câteva zile de vacanță, după ce și-a anulat vizita în Australia. Celebra cântăreață a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii din capitala Japoniei, iar fanii au fost uimiți de locurile pe care tânăra cântăreață le-a vizitat. 

Ultimele știri

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

anna lesko

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Latin American Music Awards 2024, Pre Show, Las Vegas, Nevada, USA - 25 April 2024

Are 52 de ani, dar silueta unei tinere de 30. Thalia, fabuloasă la gala Latin AMAs 2024, unde a schimbat cinci ținute

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!