Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

Știri

Shakira

Shakira nu a crezut că se va despărți vreodată de Pique: "M-am dedicat lui. Aveam încredere în 'până când moartea ne va despărți'"

Shakira a mărturisit recent, într-un interviu pentru Billboard, că nu a crezut vreodată că va ajunge să se despartă de Gerard Pique, tatăl celor doi băieți ai ei.

ruby

Cum s-a pozat Ruby pe marginea piscinei. Costum de baie ca al ei nu poartă multe femei

Ruby a profitat de o vacanță în străinătate pentru a-și încărca bateriile. A mers într-o destinație însorită, iar la cazare a avut piscină, așa că s-a putut bronza chiar acolo.

loredana groza (1)

Loredana Groza, apariție de senzație. A fost cu greu de recunoscut cu o altă culoare de păr, în body mulat, cu cizme până la coapse

Loredana Groza este adepta schimbărilor de look spectaculoase. Artistei de 53 de ani îi place să se joace cu imaginea ei, dar și cu imaginația fanilor. Tocmai de aceea, chiar dacă unele transformări sunt doar temporare, ele sunt, totuși, de efect.

IMG_6305

Liza dă voce antreprenorilor, în fiecare joi, după ora 11, la PROFM!

În noul sezon, Liza vine cu o nouă rubrică în care aflăm poveștile antreprenorilor care ne ascultă. On-air, în fiecare joi, după ora 11, Liza dă voce antreprenorilor dedicați afacerii lor, pe care merită să îi descoperim împreună.

Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva, corp de model în colanți și bustieră. Soția lui Ștefan Bănică și-a surprins fanii: „Absolut fermecătoare!”

Când vine vorba de apariții care mai de care mai inedite, Lavinia Pîrva nu-și dezamăgește prietenii virtuali, mai ales că se mândrește cu o siluetă de invidiat, pe care nu ratează ocazia de a și-o etala.

Icelandic Glacial At The 80th Annual Golden Globe Awards

Lisa Marie Presley a murit înainte să-și plătească datoriile. Fiica lui Elvis Presley datorează 3,8 milioane de dolari unei companii

O companie privată de creditare cere acum despăgubiri moștenitorilor Lise Marie Presley, după ce aceasta ar fi împrumutat 3,8 milioane de dolari în 2018, bani pe care nu i-a restituit. Conform documentelor judecătorești făcute publice de Entertainment Tonight, fiica lui Elvis Presley trebuia să plătească integral împrumutul până în martie 2022. 

narcisa-suciu11

Narcisa Suciu, mărturisiri despre soțul ei, omul pentru care s-a mutat în Finlanda: „S-a ținut de cuvânt, mi-a oferit liniște!”

Narcisa Suciu, celebra cântăreață în vârstă de 48 de ani, a surprins pe toată lumea atunci când a ales să se mute în Finlanda, țara natală a soțului ei, alături de fiica lor, însă nu regretă deloc, căci este îndrăgostită iremediabil de partenerul ei.

Ultimele știri

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!