Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT DOMINO - AFARA PLOUA

Știri

Inna

Inna, doar într-un corset, cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii n-au ratat ocazia să o „taxeze”: „Pare de doi metri!”

Când vine vorba de apariții care mai de care mai inedite, Inna reușește să se facă remarcată, iar dovadă sunt imaginile pe care le postează pe rețelele sociale.

2019 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Radhika Jones - Arrivals

Joe Jonas s-a simțit ca „într-o închisoare” în căsnicia cu Sophie Turner: „Mă străduiesc să-l fac să petreacă timpul numai cu mine”

Divorțul dintre Joe Jonas și Sophie Turner a venit ca o undă de șoc pentru fanii celor doi. După ce presa internațională a dezvăluit că artistul în vârstă de 34 de ani a vorbit cu un avocat pentru a se separa legal de mama copiilor lui, au fost făcute publice și multe detalii din viața celor doi. 

Miley Cyrus new music video

Miley Cyrus reacționează după declarațiile surpriză pe care Adele le-a făcut despre ea: "Înseamnă totul pentru mine"

Miley Cyrus este în al nouălea cer după declarațiile pe care Adele le-a făcut public despre ea. În timpul unuia dintre show-urile din cadrul rezidenței ei muzicale din Las Vegas, artista britanică a numit-o pe fosta vedetă „Hannah Montana” o „legendă” și a mărturisit că este obsedată de „Used To Be Young”, noul cântec pe care aceasta l-a lansat. „Înseamnă totul pentru mine” a reacționat la rândul său Miley Cyrus, după laudele venite din partea lui Adele.

Joe Jonas și Sophie Turner

Dezvăluiri neașteptate despre Sophie Turner. Ce a făcut înainte ca Joe Jonas să anunțe divorțul: „N-ai fi zis că trece prin așa ceva!”

Relația dintre Joe Jonas și Sophie Turner este deja „istorie”. Cei doi au anunțat că s-au despărțit, iar înainte de a face anunțul care i-a surprins pe fani, actrița a petrecut pe cinste într-un club.

ana baniciu

Ana Baniciu și Edy Kovacs, nerăbdători să se căsătorească. Artista a dezvăluit că va avea o nuntă atipică

Ana Baniciu și Edy Kovacs urmează să se căsătorească în curând și sunt extrem de emoționați și nerăbdători. Artista s-a gândit de foarte mult timp la cum va arăta momentul când va îmbrăca rochia de mireasă și susține că nuna va fi una spectaculoasă. 

#FOLLOWPROFM München, un vis devenit realitate pentru Briana și Delia

La PROFM toamna a început cu un girls trip în München, experiență pe care câștigătoarele concursului, gemenele Briana și Delia, au numit-o „un vis devenit realitate”.

Lourdes Leon

Lourdes Leon nu a lăsat nimic la voia imaginației, când a apărut într-o rochie total transparentă, din plasă, la un eveniment

Lourdes Leon a avut curajul să iasă din casă mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. La un eveniment la care au participat o mulțime de modele, fiica Madonnei a știut să atragă toată atenția asupra ei.

Ultimele știri

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

delia

Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel

Elena Gheorghe, dezvăluiri din relația cu soțul ei, după 12 ani de căsnicie: „Sunt lucruri care contează mai mult decât vacanțele”

Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon

Ce a răspuns Shakira când a fost întrebată de ce și-a lansat un album după șapte ani. Nu încetează să arunce „săgeți” spre Pique

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!