Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA RIHANNA - Pon De Replay

Știri

Madonna arrives at JFK Airport in NYC for a flight to England

Madonna, surprinsă de paparazzi în aeroportul JFK. A făcut tot posibilul să-și ascundă fața și mâinile

Madonna s-a ascuns sub niște haine supradimensionate în încercarea de a scăpa de aparatele de fotografiat ale paparazilor în aeroportul JFK din New York, însă fără succes. Artista și-a tras inclusiv gluga peste față pentru a nu fi recunoscută. 

elena gheorghe

Elena Gheorghe, nașă superbă la cununia fratelui ei, într-o rochie roșie cu crăpătură generoasă. Și sora lor, Ana, a fost nașă

A fost un weekend plin în familia Elenei Gheorghe, căci fratele ei, Costin, s-a însurat cu aleasa lui, Maria, femeia lângă care a regăsit iubirea după divorțul de mama fiicei lui. Solista și sora ei, Ana, alături de soții lor, au fost nașii tânărului cuplu. Vedeta a strălucit în trei ținute care au pus-o în evidență: două rochii lungi și roșii și una roz, scurtă, ca a unei păpuși Barbie.

puya

Cum a reacționat Puya când un fan i-a dat 1 leu pentru o dedicație: "Mă confunzi cu lăutarii. Ai greșit concertul"

Orice artist trece prin momente neprevăzute la concerte, iar, uneori, poate fi luat prin surprindere de fani. În moduri plăcute sau neplăcute. În ultimul timp, lui Puya i se întâmplă tot felul de lucruri: o fană a urcat pe scenă fără să fie invitată, pentru a dansa, alții au aruncat cu tricouri și pantofi, dar artistul s-a supărat și pe oamenii de la pază când nu i-au lăsat pe cei din public să se distreze după bunul lor plac.

theo rose si anghel damian

Theo Rose se declară fascinată de iubitul ei, Anghel Damian: "E dragostea vieții mele". Un an de relație, copil și o iubire care crește

Theo Rose e una dintre cele mai în vogă artiste ale ultimilor ani. Are proiecte în televiziune, e cântăreață de succes, actriță, are campanii de imagine pe bandă rulantă, dar este și iubită, iar, de câteva luni, e și mamă de băiețel. Theo Rose a încheiat o relație lungă și apoi, destul de repede, l-a întâlnit pe scenaristul și regizorul Anghel Damian. Într-un an de relație, cei doi au devenit părinți și și-au creat o legătură aparte.

EXCLUSIVE: Ed Sheeran Browses NYC Record Store for Vintage Albums Days Before He Is Set To Release His New Project “Autumn Variations”

Ed Sheeran și-a acordat o creștere salarială de 10 milioane de lire sterline

Imperiul lui Ed Sheeran a ajuns la o cifră de afaceri uriașă. Artistul „și-a acordat o creștere salarială anuală de 10 milioane de lire sterline” după ce a obținut 89 de milioane de lire sterline din lansările muzicale și contracte de publicitate începând din 2019, relatează The Mirror. 

Kevin Federline și Victoria Prince / Profimedia Images

Fostul soț al lui Britney Spears, la plajă alături de partenera lui. Victoria Prince, fabuloasă în costum de baie la 40 de ani

Kevin Federline, fostul soț al lui Britney Spears, traversează cea mai frumoasă perioadă a vieții lui. Acesta s-a mutat în Hawaii alături de soția lui, Victoria Prince, iar de curând au fost surprinși la plajă.

5

S-au transmis mesaje de iubire în rubrica Lizei, din DM în FM

Mesajele sunt mai speciale atunci când le transmiți în direct, la radio

Ultimele știri

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

2021 Billboard Music Awards - Backstage

Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!