Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ANDIA - DE LA DELA (NEW PW)

Știri

crbl si familia

Cât plătește anual CRBL pentru școala privată a fiicei sale: "Foarte mulți bani. Aleg să dau mai mult decât pe o mașină"

După ce anul trecut s-au întors în România, după doi ani în care au stat în Spania, CRBL și soția lui, Elena, au înscris-o pe fiica lor, Alesia, la o școală privată, aceeași la care a studiat și înainte de mutare, dar și în străinătate.

nicoleta luciu instagram

Cum arată Nicoleta Luciu la 43 de ani. Sora vedetei a făcut publică o fotografie, iar fanii au reacționat: „Ce semănați!”

Au trecut câțiva ani de când Nicoleta Luciu a dispărut din lumina reflectoarelor, alegând să-și dedice timpul familiei sale, fiind mama a patru copii. Acum, însă, de ziua ei, Iuliana, sora fostei asistente TV, a făcut publică o imagine rară pe rețelele sociale.

Harry Styles

Fanii lui Harry Styles, impresionați de fizicul lui lucrat, după ce l-au văzut în șort de baie. Artistul s-a răcorit într-un iaz public

A încheiat recent un turneu mondial care a ținut doi ani și a inclus 173 de spectacole, așa că Harry Styles și-a luat un timp pentru el. Recent, a fost pozat de paparazzi în timp ce se răcorea într-un iaz din cartierul londonez Hampstead.

Andreea Bălan și George Burcea/ Foto: Instagram

Andreea Bălan și George Burcea, alături de fiicele lor în prima zi de școală: „Timpul trece, cu greșeli și cu lecții noi de viață”

Andreea Bălan și George Burcea au îngropat securea războiului și au decis să se înțeleagă de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Artista în vârstă de 39 de ani și actorul în vârstă de 35 de ani au fost împreună în prima zi de școală a fiicelor lor. 

Mihai Onilă

Mihai Onilă de la AXXA, dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața lui: „Am vrut să „plec” și eu!” Fiica sa a murit la doar 10 ani

Au trecut șapte ani de când fiica lui Mihai Onilă s-a stins din viață. Micuța avea doar zece ani și când a fost diagnosticată cu o boală în stadiu terminal, iar artistul a mărturisit că a suferit teribil și nu și-a mai dorit să trăiască.

Mama lui Joe Jonas, reacție/ Captură video TikTok

Cum a reacționat mama lui Joe Jonas când fiul ei a cântat pe scenă piesa scrisă pentru Sophie. Momentul i-a emoționat pe fani

Joe Jonas și Sophie Turner au decis să divorțeze după patru ani de căsnicie, însă acest lucru nu a influențat programul turneului susținut de celebrul artist și de frații săi. Cu toate acestea, în timpul unuia dintre concerte, un moment i-a emoționat pe fani până la lacrimi. 

Miley și Tish Cyrus/ Profimedia

Cum a fost surprinsă Miley Cyrus în luna de miere a mamei sale. Artista a renunțat la inhibiții și a purtat un costum de baie minuscul 

Miley Cyrus pare să fie în cea mai bună formă din viața ei. Tânăra cântăreață s-a bucurat recent de o vacanță în Hawaii, acolo unde mama ei a decis să-și petreacă luna de miere după ce s-a căsătorit cu actorul Dominic Purcell. 

Ultimele știri

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!