Bucuresti | 102,8FM JASON DERULO - SPICY MARGARITA (NEW PW)

Știri

G'Day USA Arts Gala 2023

Katy Perry și-a vândut întregul catalog muzical pentru 225 de milioane de dolari. Ce avere avea starul pop înainte de această decizie

Katy Perry și-a vândut întregul catalog muzical pentru 225 de milioane de dolari, la aproape 20 de ani de la începutul carierei sale, marcând cea mai recentă tranzacție de acest fel din industrie. 

Andreea Bănică, apariție inedită

Andreea Bănică, trup de zeiță la malul mării, în costum de baie. Cântăreața e într-o formă fizică de invidiat la 45 de ani

Andreea Bănică are 45 de ani și se mândrește cu o siluetă de invidiat, pe care nu ratează ocazia de a și-o etala. 

gina pistol, smiley, josephine

"Noi suntem familia care dansează oriunde, chiar dacă toată lumea stă jos". Smiley, Gina Pistol și fiica lor, vacanță de vis în Grecia

Smiley și Gina Pistol au ales să plece în vacanța "de vară" la jumătatea lui septembrie. Cei doi, căsătoriți de doar câteva luni, au luat-o pe fiica lor, Josephine, și s-au distrat în Grecia. 

prince jackson si michael jackson

Fiul cel mare al lui Michael Jackson, despre lupta starului cu boala de piele care l-a destabilizat fizic și emoțional: "Era nesigur"

Prince Jackson, fiul cel mare al lui Michael Jackson, a vorbit recent despre tatăl său și despre boala de piele care i-a zdruncinat încrederea în sine starului pop. 

taylor swift, selena (3)

Selfie de 15 milioane de like-uri. Cum s-au fotografiat Taylor Swift și Selena Gomez. Fanii au reacționat în comentarii

Taylor Swift și Selena Gomez sunt protagonistele a două imagini care s-au viralizat pe rețelele sociale. Artistele americane și-au înnebunit fanii după ce s-au fotografiat împreună, în timpul liber.

ancaturcasiu

Anca Țurcașiu, fabuloasă în rochie mini, la nunta lui Alin Oprea și a Medanei. Cântăreața e într-o formă de invidiat la 52 de ani

Anca Țurcașiu s-a numărat printre cei 500 de invitați la nunta lui Alin Oprea și a Medanei, iar celebra cântăreață a fost în centrul atenției, întrucât a purtat o rochie scurtă.

ioana ignat vocea inimii 2

Ioana Ignat lansează piesa „Vocea Inimii” și are un invitat special în clip

Ioana Ignat revine cu un nou single emoționant, "Vocea Inimii", care este o expresie profundă a sentimentelor și a pasiunii artistice a Ioanei.

Ultimele știri

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!