Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan CYRIL - STUMBLININ

Știri

MTV VMA Awards 2023 - Arrivals

Shakira, zeiță într-o rochie aurie cu spatele gol, la gala MTV VMA 2023: „Cea mai frumoasă femeie din lume!”

Shakira a strălucit la gala MTV VMA 2023. Artista în vârstă de 46 de ani a fost onorată cu prestigiosul trofeu „Video Vanguard”, care recompensează inovaţia în industria înregistrărilor audiovizuale.

Bebe Rexha/ Profimedia

Bebe Rexha, radiantă într-o rochie din piele cu decupaje. Artista a fost în centrul atenție la MTV Video Music Awards 2023

Bebe Rexha a uimit cu apariția sa la MTV Video Music Awards 2023, după ce a fost la un pas să nu se prezinte la eveniment din cauza criticilor primite în legătură cu greutatea sa.

Inna/ Foto: Instagram

Bronzată și îndrăzneață, Inna s-a jucat cu imaginația fanilor. Cum s-a afișat artista pe rețelele sociale: „N-am mai văzut așa ceva”

Inna a bifat încă o apariție inedită pe rețelele de socializare. Artista în vârstă de 36 de ani s-a jucat cu imaginația fanilor săi, postând mai multe fotografii în care își etalează silueta în toată splendoarea sa. 

crbl si familia

Cât plătește anual CRBL pentru școala privată a fiicei sale: "Foarte mulți bani. Aleg să dau mai mult decât pe o mașină"

După ce anul trecut s-au întors în România, după doi ani în care au stat în Spania, CRBL și soția lui, Elena, au înscris-o pe fiica lor, Alesia, la o școală privată, aceeași la care a studiat și înainte de mutare, dar și în străinătate.

nicoleta luciu instagram

Cum arată Nicoleta Luciu la 43 de ani. Sora vedetei a făcut publică o fotografie, iar fanii au reacționat: „Ce semănați!”

Au trecut câțiva ani de când Nicoleta Luciu a dispărut din lumina reflectoarelor, alegând să-și dedice timpul familiei sale, fiind mama a patru copii. Acum, însă, de ziua ei, Iuliana, sora fostei asistente TV, a făcut publică o imagine rară pe rețelele sociale.

Harry Styles

Fanii lui Harry Styles, impresionați de fizicul lui lucrat, după ce l-au văzut în șort de baie. Artistul s-a răcorit într-un iaz public

A încheiat recent un turneu mondial care a ținut doi ani și a inclus 173 de spectacole, așa că Harry Styles și-a luat un timp pentru el. Recent, a fost pozat de paparazzi în timp ce se răcorea într-un iaz din cartierul londonez Hampstead.

Andreea Bălan și George Burcea/ Foto: Instagram

Andreea Bălan și George Burcea, alături de fiicele lor în prima zi de școală: „Timpul trece, cu greșeli și cu lecții noi de viață”

Andreea Bălan și George Burcea au îngropat securea războiului și au decis să se înțeleagă de dragul celor două fetițe pe care le au împreună. Artista în vârstă de 39 de ani și actorul în vârstă de 35 de ani au fost împreună în prima zi de școală a fiicelor lor. 

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

alexandra stan

Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

(FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando

Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

profimedia-0866852108

Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!