Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan EVA TIMUS - IMUNI LA BINE

Știri

Miley și Tish Cyrus/ Profimedia

Cum a fost surprinsă Miley Cyrus în luna de miere a mamei sale. Artista a renunțat la inhibiții și a purtat un costum de baie minuscul 

Miley Cyrus pare să fie în cea mai bună formă din viața ei. Tânăra cântăreață s-a bucurat recent de o vacanță în Hawaii, acolo unde mama ei a decis să-și petreacă luna de miere după ce s-a căsătorit cu actorul Dominic Purcell. 

shakira (1)

Shakira, mișcări de contorsionistă. Și-a înnebunit fanii cu cele mai noi imagini oferite: „WOW!”

Shakira și-a arătat flexibilitatea incredibilă în timpul repetițiilor pentru show-ul pe care-l va susține la MTV VMA, unde va fi onorată cu premiul Michael Jackson Vanguard. Artista în vârstă de 46 de ani și-a impresionat fanii cu mișcările de contorsionistă. Pe Instagram, au curs laudele în comentarii: „Wow”, „Cât de talentată ești”, „Cât ești de frumoasă”, „Nu îmbătrânești niciodată”, i-au transmis admiratorii ei.

delia

Delia, criticată de fani după ce a pozat în costum de baie: „Ți-ai pierdut decența!” Artista și-a etalat silueta în toată splendoarea

Delia a surprins din nou cu o apariție plină de senzualitate. Celebra cântăreață și-a etalat silueta impecabilă într-un costum de baie minuscul, pozând în ipostaze provocatoare, ignorând comentariile acide ale urmăritorilor. 

Paula Seling

Paula Seling, mesaj emoționant în ziua în care fiica ei a început școala. Artista a adoptat-o pe Elena în urmă cu mai bine de șase ani

A trecut aproape un an de când Paula Seling a dezvăluit că a adoptat o fetiță, iar acum artista a marcat prima zi de școală a fiicei ei printr-un mesaj emoționant.

ana baniciu cununie civila

Ana Baniciu și Edy Kovacs au făcut cununia civilă. Primele imagini ca proaspăt căsătoriți și momentul amuzant de la Starea Civilă

Ana Baniciu s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Edy Kovacs, vineri, 8 septembrie. Le-au fost alături cei mai dragi prieteni, dar și familiile, iar Raluka, buna prietenă a Anei a și postat pe Instagram câteva momente cu tinerii căsătoriți, pe treptele Stării Civile.

tupac

Tupac Shakur și-ar fi dorit să intre în politică. Dezvăluirile făcute de un coleg de trupă la 27 de ani de la moartea celebrului rapper

Tupac Shakur a fost ucis în urmă cu 27 de ani, iar acum, colegul de trupă al rapperului, E.D.I Mean, a dezvăluit care era cel mai mare vis al artistului. Potrivit acestuia, Tupac și-ar fi dorit să intre în politică, având o mulțime de idei despre cum va putea să schimbe America. 

Rihanna și A$AP Rocky/ Profimedia

Numele neobișnuit ales de Rihanna și iubitul ei pentru al doilea copil. Cântăreața a născut la începutul lunii august

A trecut mai bine de o lună de când Rihanna a adus pe lume al doilea copil, iar acum cântăreața și partenerul ei au dezvăluit ce nume au ales să poarte fiul lor.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!