Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT LEIGH ANNE - STEALIN LOVE (NEW PW)

Știri

Sean

Rapperul Diddy va primi trofeul Global Icon la MTV VMA 2023. Și Shakira va fi premiată la gală

MTV îl va recompensa pe rapperul american P. Diddy cu trofeul Global Icon la gala MTV Video Music Awards (VMA) 2023, care va avea loc pe 12 septembrie la Prudential Center din Newark, în statul New Jersey.

Alina Sorescu

Cum a reușit Alina Sorescu să treacă peste separarea de soțul ei: „Am simțit că muzica m-a salvat!”

Ultimii ani nu au fost deloc ușori pentru Alina Sorescu, care s-a despărțit de partenerul ei după 12 ani de căsnicie. Aceasta a renăscut, însă, după separare, iar muzica i-a fost terapie, după cum a mărturisit în cadrul unui interviu.

anghel damian si theo rose

Cum a fost prima întâlnire dintre Theo Rose și Anghel Damian. Artista a dezvăluit totul: „Nu cred că a avut cine știe ce așteptări”

Theo Rose și Anghel Damian au surprins pe toată lumea atunci când au anunțat că formează un cuplu. Mai mult, cei doi nu au pierdut timpul și au devenit într-un timp foarte scurt părinții unui băiețel, Sasha Ioan. Puțini știu însă unde s-au cunoscut cei doi și cum a decurs prima lor întâlnire. Cântăreața a dezvăluit recent cum a început povestea lor de dragoste. 

CRBL

Ce face CRBL și cum se simte la o lună de la accidentul de motocicletă: "Mă duc la o clinică de recuperare ca să mă pun pe picioare"

La începutul lunii august, CRBL a trecut printr-un accident rutier serios. Artistul era pe motocicletă și, conform Poliției, s-a angrenat într-o depășire neregulamentară, în Hațeg, apoi s-a izbit de o autoutilitară. În urma accidentului, CRBL a fost rănit.

Cher

Lucrurile la care nu renunță Cher sub nicio formă, chiar dacă are 77 de ani. Cântăreața: „Țin pasul cu trendurile!”

Cher, legendara cântăreață în vârstă de 77 de ani, a dezvăluit, în cadrul emisiunii „Good Morning Britain”, a dezvăluit că nu are de gând să-și tundă părul ori să renunțe să poarte jeanși doar pentru îmbătrânește.

All-Star Lineup Pays Tribute At

Care sunt planurile lui Celine Dion. Sora cântăreței a rupt tăcerea: „Ar fi cel mai frumos cadou pentru noi!”

Celine Dion este nevoită să stea departe de scenă și de fani din cauza bolii teribile cu care se confruntă. Sora ei, însă, Claudette, a vorbit despre planurile artistei, mărturisind că își dorește să petreacă Crăciunul alături de familie.

dana marijuana

Dana Marijuana a lăsat Capitala și s-a mutat într-un container, la mare: "Am plecat din cauza costurilor mari, viața e prea scumpă"

Dana Marijuana, pe numele ei real Dana Coteanu, s-a mutat de câteva luni la Vama Veche, unde are un teren și câteva containere. Locuiește acolo alături de fiica ei cea mică, Iris. S-a săturat de viața și costurile din București și a ales un trai mai liniștit la malul Mării Negre.

Ultimele știri

Pre-Grammy Gala And Grammy Salute To Industry Icons Honoring Jon Platt

Este leită tatăl ei. Stephanie, fiica lui Jon Bon Jovi, se căsătorește. Emoționat, rockerul i-a compus o piesă pentru nuntă

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!