Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

Știri

adda

Ce a îndemnat-o pe Adda să-și facă o schimbare drastică de look. Și-a vopsit părul albastru: "Nu îndrăzneam să fiu cine și cum vreau"

Schimbările repetate de look fac parte din arsenalul oricărei artiste, dar, uneori, acestea sunt mai curajoase și își exprimă, prin culoarea părului, tunsoare, machiaj sau tatuaje, o altă latură a lor, una mai curajoasă.

andra

Andra își serbează ziua de naștere și 15 ani de la nunta cu Cătălin Măruță. "Este ziua celei mai minunate femei din lume"

Andra a împlinit 37 de ani și a sărbătorit acasă, alături de cele mai dragi persoane. Îndrăgita solistă a fost surprinsă încă de la primele ore ale dimineții cu tort, baloane și flori. Mai mult, de data de 23 august se leagă încă un eveniment important de familie, căci este ziua în care Andra și Cătălin Măruță s-au cununat religios.

Toto Cutugno

Toto Cutugno a murit la 80 de ani, într-un spital din Milano, "după o îndelungată suferință, care s-a agravat în ultimele luni"

Cântăreţul şi compozitorul italian Toto Cutugno, cunoscut în special pentru hitul său din 1983, "L'Italiano", a încetat din viaţă marţi, 22 august, la vârsta de 80 de ani, a anunţat managerul său, Danilo Mancuso, transmite agenţia ANSA.

alina sorescu

Alina Sorescu, transformare inedită după separarea de soț. Imaginile i-au cucerit pe fani: „Întinerești pe zi ce trece!”

Alina Sorescu este considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, iar acum și-a surprins prietenii virtuali complet. „O adevărată frumusețe!”, „Întinerești pe zi ce trece!”, i-au transmis prietenii virtuali.

raluka

Și-a arătat picioarele perfecte într-o rochie mai scurtă decât sacoul. Cum s-a pozat Raluka în creierii nopții, la 3 dimineața

Populară, frumoasă, îndrăgită și admirată pentru vocea ei, pentru show-ul pe care-l face pe scenă, dar și pentru personalitate și frumusețe, Raluka nu este foarte generoasă când vine vorba de informațiile din viața personală.

jorge si sotia

Jorge, mesaj sincer la 10 ani de căsnicie cu Ramona: "Nimeni nu credea în relația noastră, uneori poate nici noi"

Jorge nu putea lăsa nemarcată aniversarea de 10 ani de căsnicie cu soția lui, Ramona. Solistul e un bărbat mândru să aibă la brațul lui o femeie precum Ramona. Cu 10 ani mai mare decât el, frumoasă și inteligentă, cu afaceri de succes, aceasta coordonează și o echipă foarte mare într-un domeniu în care majoritari sunt bărbații, IT-ul.

'Wakanda Forever' premiere, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 26 Oct 2022

Rihanna a născut în secret. Cântăreața a adus pe lume un băiat, al doilea copil cu rapperul A$AP Rocky

Rihanna a născut un băiat, al doilea copil al ei cu rapperul A$AP Rocky, scrie Daily Mail, care citează surse TMZ.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!