Bucuresti | 102,8FM LOI - GOLD

Știri

IMG_6306

Liza dă play piesei tale la radio, în fiecare miercuri, după ora 11!

Ai scris versuri, ai înregistrat piesa, dar nu e tocmai ușor să o promovezi. Ce zici dacă piesa ta va fi difuzată pe radio? În fiecare miercuri, după ora 11, Liza va da play pieselor primite pe WhatsApp la 077 100 1872 și va reacționa on-air, pe PROFM..

Billie Eilish en concert au festival Rock en Seine au domaine national de Saint Cloud

De la tânără dansatoare, la artistă de Oscar. La doar 21 de ani, Billie Eilish intră în colecția de benzi desenate "Female Force"

Deşi are doar 21 de ani, cântăreaţa Billie Eilish va fi celebrată printr-o revistă de benzi desenate despre viaţa ei, care va prezenta evoluţia artistei nord-americane de la o tânără dansatoare şi până la dobândirea statutului de compozitoare şi interpretă premiată cu Oscar, informează Reuters.

2023 Billboard Latin Music Awards - Arrivals, Coral Gables, Florida, USA - 05 Oct 2023

Muzica latino are un nou rege. Bad Bunny, detronat. Cel mai premiat artist la Billboard Latin Music Awards 2023

Muzica latino are un nou rege, iar numele lui este Peso Pluma. Cântăreţul mexican a fost joi cel mai premiat artist la Billboard Latin Music Awards 2023, depăşindu-l pe portoricanul Bad Bunny, care domina piaţa şi ceremoniile de premiere de mai mulţi ani, scrie EFE.

carmina liviu varciu

Liviu Vârciu, noi dezvăluiri despre fiica lui cea mare, Carmina: „Am încredere totală în ea!” De ce nu îi mai dă bani tinerei

Relația dintre Liviu Vârciu și fiica lui, Carmina, nu a fost întotdeauna liniștită, însă artistul a declarat că este foarte mândru de fiica lui, întrucât este independentă financiar.

Selena Gomez

Selena Gomez, despre pozele de paparazzi care i-au făcut rău: "Cât de nerealist e să te aștepți ca trupul unei femei să nu se schimbe?"

Selena Gomez a vorbit recent despre un moment de acum cinci ani, care a avut un efect devastator asupra sănătății ei mintale. O vacanță în Australia, unde plănuia să se distreze cu prietenii, s-a transformat într-un motiv de tristețe apăsătoare.

Marc Anthony și Nadia Ferreira

Nu-și poate ține mâinile departe de ea. Marc Anthony, gesturi tandre față de soția sa tânără, pe covorul roșu, în fața obiectivelor

Marc Anthony, celebrul cântăreț în vârstă de 55 de ani, nu poate sta departe de soția sa, Nadia Ferreira, în vârstă de 24 de ani, iar dovadă sunt imaginile surprinse la un eveniment desfășurat în Florida, Statele Unite ale Americii.

2

S-a lăsat cu lacrimi de bucurie în rubrica „Din DM în FM!”

Încă o ediție a rubricii „Din DM în FM”, încă trei mesaje speciale transmise on-air!

Ultimele știri

Courtney Love o critică pe Taylor Swift

Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!