Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT FAYDEE - LULLABY

Știri

Cher

Cher, dezvăluiri despre ultima întâlnire cu Tina Turner. Ce i-a spus artista când s-au întâlnit în Elveția

Cher, celebra cântăreață în vârstă de 77 de ani, a vorbit despre prietenia pe care a avut-o cu Tina Turner, dezvăluind ce i-a spus aceasta când a văzut-o ultima dată.

andreea balan si victor cornea

Victor Cornea s-a mutat în casa Andreei Bălan, după câteva luni de relație. Cât valorează vila pe care solista a construit-o cu Keo

Andreea Bălan radiază de când în viața ei a apărut Victor Cornea. Deși tenismenul e mai mic cu 9 ani decât ea, a găsit în el maturitatea de care avea nevoie și pe care o căuta. Lucrurile par că evoluează în ritm accelerat în cuplul lor, iar recent, deși formează o pereche de doar câteva luni, s-au și mutat împreună.

alina eremia

Alina Eremia, în ipostaze demne de Xena, prințesa războinică. Fustă mini, corset din latex, atitudine irezistibilă

Alina Eremia, una dintre cele mai populare tinere soliste din ultimii ani, mizează nu numai pe vocea ei specială, ci și pe imagine. Este protagonista unor pictoriale și a unor campanii publicitare care o pun în ipostaze dintre cele mai diverse.

madonna (16)

Madonna, despre perioada grea în care nu avea nici ce mânca: „Eram dărâmată, fără adăpost și înfometată”

Mult așteptatul turneu susținut de Madonna, intitulat „Celebration”, a debutat sâmbătă cu un concert în Londra. Fanii s-au putut bucura de hiturile lansate de cântăreață în cei peste 40 de ani de când se află în industria muzicală. 

Taylor Swift

Taylor Swift, în cea mai scurtă fustă din piele, de mână cu noul ei iubit. Solista nu-și arată prea des picioarele interminabile

Taylor Swift pare că o duce perfect din toate punctele de vedere. E în pauză cu turneul ei mondial cu care a doborât recorduri, tocmai a intrat în cinematografe cu filmul-concert "The Eras Tour", dar și pe plan amoros lucrurile s-au aranjat. Sau, cel puțin, așa pare a fi. Solista a fost pozată de paparazzi de mână cu noul ei iubit, Travis Kelce, jucător de fotbal american. Privirile au fost țintite și spre picioarele frumoase ale lui Taylor, mai ales că a purtat o fustă mini din piele.

puya

Câte imobile deține Puya în Capitală și în afara orașului. Cântărețul este pasionat de construcții: „Nu mai găsești așa ceva”

Puya, artist prolific, soț și tată exemplar, este și un priceput constructor cu multiple proiecte rezidențiale în portofoliu. Acesta a construit mai multe case, vânzându-le ulterior și lucrând la noi proiecte. O pasiune notabilă a sa este conservarea și restaurarea caselor tradiționale.

lili sandu

Lili Sandu, mesaj dureros de pe patul de spital al mamei ei bolnave: "Știu că rugăciunile mele o vor aduce acasă"

Lili Sandu, fosta componentă a trupei Trinity, acum prezentatoare tv, a trecut prin niște momente cumplite. Deși pe micul ecran era cu zâmbetul pe buze, în sufletul vedetei de 44 de ani se dădeau lupte grele. Mama ei a contractat o formă de coronavirus care a pus-o la pat. A ajuns la spital, unde este internată de două săptămâni, iar starea ei nu a fost deloc una bună, mai ales că efectele negative ale bolii au afectat-o și pe partea neurologică.

Ultimele știri

Pre-Grammy Gala And Grammy Salute To Industry Icons Honoring Jon Platt

Este leită tatăl ei. Stephanie, fiica lui Jon Bon Jovi, se căsătorește. Emoționat, rockerul i-a compus o piesă pentru nuntă

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!