Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT CYRIL - STUMBLININ

Știri

Mariah Carey

Mariah Carey, apariție de senzație la un restaurant din Hollywood. Rochia decoltată și mulată i-a pus în valoare silueta tip clepsidră

Mariah Carey este una dintre cele mai atente vedete când vine vorba de imaginea ei. Nu lasă nimic la voia întâmplării și, în zeci de ani de carieră, a învățat ce o avantajează din punct de vedere al look-ului, ce să ascundă sau ce să etaleze în toată splendoarea. 

Claudia Iosif și Dorian Popa

Claudia Iosif și Dorian Popa, reacții după ce s-a spus că s-au despărțit. Ei formează un cuplu de 11 ani

Dorian Popa și iubita lui, Claudia Iosif, sunt în centrul atenției, întrucât au apărut zvonuri potrivit cărora aceștia s-ar fi despărțit și ar locui deja în case separate. Amândoi, însă, au comentat pe baza acestor declarații.

*EXCLUSIVE* Justin and Hailey Bieber hold hands while out for coffee

Hailey Bieber, în cea mai scurtă fustă, de mână cu Justin în BH. Ce a făcut artistul cu mesajele intime pe care ea i le-a trimis

Ca doi liceeni îndrăgostiți. Justin Bieber și Hailey Baldwin au captat toată atenția, când au mers recent împreună la un restaurant din Beverly Hills. Cei doi s-au ținut de mână, s-au îmbrățișat și și-au zâmbit, spre încântarea fanilor prezenți în zonă.

'Crossroads' film Premiere, Los Angeles, America - 11 Feb 2002

Britney Spears dezvăluie că Justin Timberlake a înșelat-o cu „o altă vedetă”, în perioada în care au avut o relație

În volumul său de memorii, „The Woman In Me”, ce va fi lansat luna aceasta, Britney Spears îl acuză pe Justin Timberlake că în perioada în care au avut o relaţie la sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000, el a înșelat-o cu „o altă celebritate”. Anterior, cântăreața a dezvăluit că a recurs la un avort după ce a rămas însărcinată cu copilul starului pop, potrivit unor fragmente din această autobiografie, publicate în revista People.

Adele

Adele a renunțat la alcool de trei luni. "Am fost aproape alcoolică pentru mult timp când aveam 20 și ceva de ani"

Adele a dezvăluit că nu mai bea alcool de trei luni și jumătate. Nu se ferește să spună că îi e dor de câte o băutură și că renunțarea totală i se pare "plictisitoare".

Maluma va fi tată/ Profimedia

Maluma a anunțat că va fi tată. Ce sex are primul copil al artistului și cum se va numi

Maluma și iubita lui, Susana Gomez, așteaptă primul lor copil. Cântărețul columbian a făcut anunțul în timpul concertului din Washington, prin intermediul videoclipului piesei „Procura”.

Akim si Dominic/ Foto: Instagram

Copiii Antoniei și ai lui Alex Velea, primul interviu. Răspunsurile savuroase date de puști: „Noi suntem originali”

Antonia și Alex Velea formează un cuplu de mai bine de 10 ani, iar de când au apărut Akim și Dominic sunt cu adevărat o familie împlinită. Dacă cei doi cântăreți au oferit interviuri în nenumărate rânduri, acum a venit și rândul puștilor să fie intervievați. 

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!