Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT RICKY MARTIN - VENTE PA CA

Știri

IMG_6304

Povești cu mobilier, lumânări și locații inspirate din filme la Ora Antreprenorului

Ora Antreprenorului a adus povești inedite on-air. De la obiecte hand-made și până la locații amenajate în stil viking, antreprenorii și-au spus poveștile în emisia Lizei și ne-au impresionat prin creativitatea lor.

raluka

Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Cristina Ștefania/ Instagram

Cristina Ștefania, Instagram versus realitate. Imagini din spatele unei ședințe foto

Cristina Ștefania este una dintre cele mai apreciate și urmărite artistei din industria muzicală din România. Logodnica lui Speak a reușit să strângă o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, acolo unde postează zilnic imagini din viața de zi cu zi. 

Delia și Ion Matache/ Foto: Facebook

Cum a ajuns tatăl Deliei Matache să se călugărească: „Am fost ateu până la 40 de ani”. Ion Matache s-a întors la familie după 18 ani 

Delia este una dintre cele mai cunoscute artistei din România, moștenit talentul de la mama sa, Gina Matache. Cântăreața este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo le arată fanilor tot ce face atât în viața profesională, cât și în viața personală. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu motivul pentru care tatăl Deliei a fost călugăr timp de aproape 20 de ani. 

Cher și Alexander Edwards

Cher și Alexander “AE” Edwards s-au împăcat. Cum a reușit bărbatul care e mai tânăr cu 40 de ani decât artistă să o cucerească

Cher și Alexander “AE” Edwards, care este mai tânăr cu 40 de ani decât legendara artistă, și-au reluat relația, potrivit unei surse citată de Page Six.

Mick Jagger

Mick Jagger nu vrea să le lase copiilor întreaga lui avere: "Să fim serioși, nu au nevoie de 500 de milioane $ pentru a trăi bine"

Mick Jagger este tatăl a opt copii: Karis, Jade, Elizabeth, James, Georgia May, Lucas, Gabriel și Deveraux. Deși îi iubește pe toți ca pe ochii din cap, starul rock a dat recent indicii că nu le-ar lăsa lor întreaga lui avere. Acesta are în jur de 500 de milioane de dolari, iar o eventuală vânzare a catalogului muzical The Rolling Stones i-ar aduce încă sute de milioane.

Billie Eilish

Billie Eilish, copleșită de faimă: „Uneori îmi doresc să fac tot felul de lucruri nebunești!” Cum a trecut peste un moment dificil

Billie Eilish, în vârstă de 21 de ani, a vorbit despre succesul pe care l-a obținut încă de la o vârstă fragedă și susține că îi este greu să accepte această faimă.

Ultimele știri

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

randi (2)

Declarația surprinzătoare a lui Randi: "Nu am iubit niciodată. Nu e greu să trăiesc așa". Religia și căsătoria i se par inutile

taylor swift si travis kelce

Taylor Swift, în costum de baie în Bahamas, în vacanță romantică alături de iubit. O noapte de cazare, 15.000 de dolari

delia

Cum ar arăta Delia dacă ar fi bărbat. Artista s-a jucat cu inteligența artificială și a creat isterie în online: „Ai înnebunit de tot”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!