Bucuresti | 102,8FM EMAA - IN ALTE VIETI

Știri

Celine Dion

Primele imagini cu Celine Dion după ce au apărut zvonuri că e în scaun cu rotile. Fanii: „Poza care va face înconjurul planetei!”

Celine Dion, celebra cântăreață în vârstă de 55 de ani, a bifat o apariție rară în ultimii trei ani, luni seară, când a fost prezentă la un meci de hochei în Las Vegas, Statele Unite ale Americii.

Inna

Inna, imagini spectaculoase din jacuzzi. Artista nu renunță la costumul de baie nici în noiembrie

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși are un program extrem de încărcat, cântăreața în vârstă de 37 de ani reușește să aibă și momente de relaxare, pe care nu omite să le facă publice pe rețelele de socializare. 

ariana-grande-break-up-with-your-girlfriend-im-bored

Ariana Grande, apariție inedită în noaptea de Halloween. Cântăreața a mers costumată să-și vadă iubitul într-un spectacol pe Broadway

Anul 2023 i-a adus un divorț, dar Ariana Grande a trecut rapid peste acest eveniment și a găsit dragostea în brațele lui Ethan Slater, alături de care a „bifat” o nouă apariție în New York, Statele Unite ale Americii, chiar în noaptea de Halloween.

Lora și Ionuț Ghenu

Lora și Ionuț Ghenu se pregătesc de nuntă. Artista nu vrea să mai aștepte: „Aș vrea să mă preocupe iubirea mea”

Lora și Ionuț Ghenu e pregătesc de nuntă, după opt ani de relație. După multe veri în care au amânat acest eveniment, artista și partenerul său au început deja pregătirile pentru petrecere. 

anna lesko

Anna Lesko, dans pe marginea piscinei, acoperită parțial doar de o eșarfă de plajă. Nu face niciun efort pentru a fi cuceritoare

Vara s-a terminat calendaristic de două luni, dar vremea frumoasă a ținut cu cei dornici să petreacă zile nesfârșite la plajă. Anna Lesko a avut șansa să plece în mai multe vacanțe. S-a bronzat, s-a relaxat și și-a bucurat sufletul. Prin intermediul postărilor făcute pe Instagram, și fanii s-au bucurat să o vadă în ipostaze pline de senzualitate.

andreea balan si george burcea

Andreea Bălan a îngropat securea războiului cu George Burcea și a renunțat la proces: "Nu mai am timp și energie negativă"

Andreea Bălan nu s-a despărțit în cei mai buni termeni de George Burcea, tatăl celor două fetițe ale ei, iar relația amoroasă încheiată a dus și la terminarea oricărei amiciții. Aceștia nici nu mai voiau să dea ochii unul cu celălalt și s-au războit în declarații. Solista chiar l-a dat în judecată pe actor, anul trecut, pentru calomnie și declarații mincinoase, dar zilele trecute a decis să nu continue procesul.

ana baniciu si sotul ei

Gestul de suflet făcut de Ana Baniciu la nunta ei pentru mama pierdută prea devreme. "Trăiesc cu gândul că e alături de mine"

În luna septembrie, Ana Baniciu a îmbrăcat rochia de mireasă și a fost condusă la altar de tatăl ei, Mircea Baniciu, pentru a se căsători cu Edy Kovacs. Din păcate, mama solistei s-a stins în 2022, însă Ana a făcut un gest emoționant care să o ajute să o simtă aproape pe cea mai importantă femeie din viața ei.

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!