Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan BLACK COFFEE - DRIVE

Știri

justin timberlake si britney spears

Cum a anunțat-o Justin Timberlake pe Britney Spears că vrea să se despartă de ea. Detaliul ținut secret 20 de ani s-a aflat acum

Britney Spears și Justin Timberlake s-au cunoscut încă de când erau copii și învățau să fie artiști în Clubul Mickey Mouse. În 1999, au început o relație, pe care la început au ținut-o secretă, iar în septembrie 2000 s-au afișat prima dată împreună. În martie 2002, după o relație de trei ani, Britney și Justin se despărțeau.

trupa-angels

Cum arată și ce face astăzi Monica de la Angels. E mama singură a unei fete de 14 ani și vrea să se reprofileze profesional

Monica și Raluca, două fete de abia ajunse la adolescență, formau, la începutul anilor 2000, trupa Angels. Toată lumea fredona la acea vreme piesa "Așa-s băieții". Astăzi, viețile celor două componente ale formației sunt total diferite.

Nevada Childhood Cancer Foundation Britney Spears Campus Grand Opening

Britney Spears, motivul pentru care postează fotografii nud în mediul online: „Oamenii nu înțeleg”

Britney Spears este în centrul atenției după ce a anunțat că își va lansa autobiografia, intitulată „The Woman In Me”. Presa internațională a făcut publice câteva pasaje din cartea de memorii, dezvăluind câteva din secretele ținute de artistă în ultimii ani. 

2023 Coachella Valley Music And Arts Festival - Weekend 1 - Day 1

„Nu-ți dai seama care e cel real!”. Fanii au rămas uimiți după ce Travis Barker s-a pozat cu statuia lui de ceară de la Madame Tussauds

„Care e Travis Barker cel adevărat?”. Rockerul de la Blink-182 a fost prezent la dezvelirea propriei statui de ceară de la Madame Tussauds din Las Vegas și a distribuit câteva imagini pe contul său de Instagram, duminică. Fanii au reacționat imediat și i-au transmis la unison că este cea mai reușită figurină de acest gen: „Nu-ți dai seama care e cel real!”.

Liviu Teodorescu, imagini de la botezul fiicei sale/ Foto: Instagram

Liviu Teodorescu și Iulia și-au botezat fetița. Imagini de la eveniment cu micuța Ecaterina: „Cea mai emoționantă zi”

Liviu Teodorescu și Iulia și-au botezat fetița în acest weekend. Cântărețul a fost extrem de emoționat și a publicat primele imagini de la eveniment pe rețelele de socializare, acolo unde a împărtășit un mesaj pentru toți fanii lui. 

Shania Twain

Vârsta, doar un număr pentru Shania Twain. Celebra cântăreață, fabuloasă pe scenă, într-o ținută minusculă, ce i-a evidențiat silueta

Vârsta pare doar un număr pentru Shania Twain, care a fost în centrul atenției la concertul pe care l-a susținut în Toronto, Canada, unde și-a etalat silueta perfectă într-o ținută minusculă.

45th Annual Academy of Country Music Awards - Show

Cher, reacție după ce a fost acuzată că a angajat un bărbat să-i răpească fiul: „Nu am făcut-o, dar, dacă aș fi făcut-o, nu aș fi spus”

Cher, legendara cântăreață în vârstă de 77 de ani, a rupt tăcerea privind zvonurile că a angajat un bărbat să-i răpească fiul care avea probleme.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

alexandra stan

Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

(FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando

Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

profimedia-0866852108

Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!