Bucuresti | 102,8FM ENRIQUE IGLESIAS - FRIA

Știri

Colin Farrell și Britney Spears

Britney Spears, dezvăluiri despre idila pe care a avut-o cu actorul Colin Farrel: „Parcă era o luptă de stradă!”

A mai rămas o săptămână până când Britney Spears își va lansa cartea de memorii, însă continuă să iasă la iveală detalii inedite despre viața tumultuoasă a artistei. Mai exact, în cartea „The Woman in Me”, ea a vorbit și despre idila tumultuoasă pe care a avut-o cu actorul Colin Farrell.

karmen

Karmen, îndrăzneață și elegantă într-o rochie albă, despicată până la șold. Ținuta care a transformat-o în magnet de priviri

Karmen a lansat recent o melodie cu totul specială, dedicată mamei ei, pe care o cântă alături de fratele și de sora ei, Adrian Minune Jr. și Adriana. "Mamă, spune-mi" a ajuns deja la inimile multor oameni, cadoul celor trei de ziua mamei lor devenind un "imn" al iubirii copiilor pentru cea mai importantă ființă din viața lor.

elena gheorghe si laurentiu duta (2)

Elena Gheorghe face din nou muzică cu Laurențiu Duță, la 19 ani de la prima colaborare. Timpul pare că nu a trecut peste ei

Pe Elena Gheorghe și pe Laurențiu Duță îi unește o prietenie veche și o colaborare profesională la fel de veche. Membrul trupei 3 Sud Est este unul dintre cei mai talentați compozitori de la noi. De numele lui se leagă multe dintre piesele de succes ale Elenei Gheorghe, printre care și melodia "The Balkan Girls", cu care a participat la Eurovision 2009.

Lady Gaga, fabuloasă la o petrecere în NYC. Într-o salopetă mulată, cu un decolteu imposibil de ignorat, ea a atras toate privirile

Trupa Rolling Stones și-a lansat noul album, pe care se găsește și piesa realizată în colaborare cu Lady Gaga, astfel că artista nu a lipsit de la petrecerea de lansare a acestuia.

cher

Cher spune că se mută din SUA dacă Donald Trump va fi reales președinte: "Data trecută aproape am făcut ulcer"

Americanii se pregătesc deja ca în 2024 să-și aleagă noul președinte, iar celebra Cher a mărturisit că se teme că Donald Trump are șanse să fie reales. 

gina matache

Mama Deliei, despre actuala relație cu fostul soț. Locuiesc în același apartament, fiecare în câte o cameră: Nici nu am făcut partajul

Gina Matache, mama Deliei și a Oanei Matache, a povestit care este actuala relație cu tatăl artistei. Cei doi sunt despărțiți de mult timp, iar bărbatul a petrecut mulți ani pe Muntele Athos, după ce s-a călugărit. S-a întors, însă, din cauza unor probleme serioase de sănătate, iar acum locuiește alături de fosta lui parteneră în vechiul lor apartament din Capitală.

Smaranda Știrbu

Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe iubita lui Selly într-o rochie provocatoare: „Fata asta parcă dădea la Medicină”

Să ai un iubit faimos nu e chiar așa de simplu pe cât ar crede lumea. Smaranda Știrbu știe cel mai bine asta, pentru că nu există zi în care să nu stârnească reacții în mediul online. 

Ultimele știri

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!