Bucuresti | 102,8FM ZERB - MWAKI

Știri

ancaturcasiu

Anca Țurcașiu, fabuloasă în rochie mini, la nunta lui Alin Oprea și a Medanei. Cântăreața e într-o formă de invidiat la 52 de ani

Anca Țurcașiu s-a numărat printre cei 500 de invitați la nunta lui Alin Oprea și a Medanei, iar celebra cântăreață a fost în centrul atenției, întrucât a purtat o rochie scurtă.

ioana ignat vocea inimii 2

Ioana Ignat lansează piesa „Vocea Inimii” și are un invitat special în clip

Ioana Ignat revine cu un nou single emoționant, "Vocea Inimii", care este o expresie profundă a sentimentelor și a pasiunii artistice a Ioanei.

Cum a reacționat Connect-R, după ce Delia a fost criticată din cauza pozelor indecente/ Foto: Instagram

Cum a reacționat Connect-R, după ce Delia a fost criticată din cauza pozelor indecente: „Păcătoșii judecă alți păcătoși”

În ultima perioadă, Delia a stârnit controverse în mediul online după ce a postat mai multe fotografii pe care fanii le-au considerat indecente și nepotrivite. Utilizatorii de pe rețelele de socializare au judecat-o pe celebra cântăreață pentru că a apărut în costum de baie, susținând că aceasta este mult prea „vulgară”. Printre cei care i-au luat apărarea artistei se numără și Connect-R. 

roxana nemes (1)

Roxana Nemeș a făcut spectacol și dintr-o simplă ieșire din piscină. Într-un costum de baie din două piese, blonda a fost răvășitoare

Roxana Nemeș îmbină utilul cu plăcutul în Turcia. Solista de 34 de ani a susținut câteva spectacole într-un resort din Belek, dar și-a făcut timp și să guste delicioasa baclava, dar și să stea la plajă. Nu putea rata ocazia de a se poza și filma în ipostaze pline de senzualitate, în costum de baie.

Madrid, Spain. 07th Apr, 2022. Laura Pausini attends the premiere of

Laura Pausini, la 49 de ani. E considerată una dintre cele mai frumoase italience din toate timpurile. Artista lansează un nou album

Laura Pausini a anunţat lansarea la nivel mondial, pe 27 octombrie, a noului său disc, "Suflete paralele", un album "conceptual" care va spune "poveşti individuale prin experienţe diferite", transmite EFE.

*EXCLUSIVE* Adele looks downcast as she leaves Citrin restaurant in Santa Monica at 11 PM without her boyfriend Rich Paul!

Motivul pentru care Adele nu mai face selfie-uri cu fanii în Vegas și nu-i mai îmbrățisează. „Pur și simplu nu pot risca”

Adele a renunțat la selfie-urile cu fanii în timpul show-urilor pe care le susține în Las Vegas. Cântăreața în vârstă de 35 de ani a luat această decizie îngrozită de creșterea numărului de cazuri de Covid în jurul ei, recunoscând public că se teme ca spectacolele să nu-i fie puse în pericol, scrie Daily Mail.

nunta alin oprea (5)

Alin Oprea de la Talisman și aleasa lui, nuntă fabuloasă cu 500 de invitați. Au avut 10 perechi de nași, 3 torturi și ținute asortate

După ce la sfârșitul anului trecut făcea cununia civilă cu aleasa lui, Alin Oprea a îmbrăcat și costumul de ginere. Solistul de la Talisman și Medana, femeia lângă care și-a găsit liniștea după divorțul de acum trei ani, au organizat o nuntă spectaculoasă și luxoasă.

Ultimele știri

theo rose si anghel damian (4)

Cum gestionează Theo Rose și Anghel Damian certurile în cuplu: „Când ne lovim cu vorbe, avem aceeași manieră”

oana radu (2)

Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

Anna Lesko e singură la 45 de ani

Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”

Bjork

Cum arată solista islandeză Bjork la aproape 60 de ani. A rămas la fel de extravagantă și pe scenă, și în viața reală

Angelina, despre relația dintre Kanye West și Bianca Censori

Ce crede familia Biancăi Censori despre relația ei cu rapperul Kanye West. Sora modelului a lămurit toate informațiile apărute

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!