Bucuresti | 102,8FM THE MOTANS - NOTA DE PLATA

Știri

andreea banica

Andreea Bănică, poze în costum de baie de acum, la 45 de ani, și de când avea 23 de ani: "Nu m-am lăsat pradă bisturiului"

Andreea Bănică este una dintre cele mai active cântărețe de pe rețelele sociale. Aceasta împarte cu admiratorii ei momente din viața de zi cu zi, de acasă, de la concerte sau din vacanțe. Vara aceasta, ca în fiecare sezon călduros, nu lipsesc nici instantaneele în costum de baie, dar cele mai recente sunt o surpriză și pentru ea, și pentru fani. Andreea le-a arătat tuturor cum arăta în costum de baie când avea 23 de ani, într-o poză de care ea nici nu mai știa, trimisă de un fan.

'Good Morning Britain' TV show, London, UK - 14 Sep 2023

Fostul soț al lui Amy Winehouse, în ziua în care artista ar fi împlinit 40 de ani: Aș face totul diferit. E devastator că nu este aici

Pe 14 septembrie, Amy Winehouse ar fi împlinit 40 de ani. Într-un interviu rar, pe care l-a acordat celor de la Good Morning Britain, fostul soț al artistei, Blake Fielder-Civil, a declarat că ar face „totul diferit” în relația lor dacă ar putea da timpul înapoi.

Justin Bieber and Hailey Bieber arrive to church in Los Angeles. The couple arrive hand in hand and compliment one another's looks.

Hailey și Justin Bieber, cinci ani de căsnicie. Mesajul transmis de artist i-au emoționat pe fani: „Ce frumos ai spus!”

Hailey și Justin Bieber continuă să se iubească la nebunie, iar dovadă este chiar mesajul făcut public de artist în ziua în care au aniversat cinci ani de la nuntă.

Smiley, Gina Pistol și fiica lor, Josephine/ Foto: Instagram

Smiley și Gina Pistol, vacanță în Grecia cu micuța Josephine. Imagini adorabile cu fiica celor doi la mare

Smiley și Gina Pistol au plecat într-o vacanță în Grecia, însă de data aceasta nu au mai fost singuri, ci împreună cu micuța lor Josephine. Cei trei au petrecut clipe ca o familie pe insula Creta, unde s-au bucurat de mese copioase și vreme însorită. 

2023 MTV Video Music Awards, Arrivals, Newark, New Jersey, USA - 12 Sep 2023

Nelly Furtado, „uluitoare” într-o rochie neagră cu spatele gol, care i-a îmbrățișat perfect silueta. A făcut furori la MTV VMA 2023

44 de ani doar în buletin. Nelly Furtado a arătat incredibil, într-o superbă rochie neagră cu spatele gol, la MTV Video Music Awards 2023. Artista a captat atenția tuturor cu apariția sa: șic și senzuală în același timp. 

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu nu duce lipsă de admiratori. La trei ani de la divorț, artista a recunoscut că este curtată: „E ceva normal”

Anca Țurcașiu a fost dintotdeauna discretă cu viața personală, mai ales după divorțul de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Cu toate acestea, artista a recunoscut că nu duce lipsă de admiratori și că este curtată și la vârsta de 53 de ani. 

Anghel Damian, Theo Rose și Sasha/ Foto: Instagram

Ce face Anghel Damian acasă, când nu-l vede nimeni. Theo Rose a dat tot din casă

Theo Rose și Anghel Damian formează un cuplu de mai bine de un an, devenind o familie în adevăratul sens al cuvântului atunci când au adus pe lume un băiețel, pe Sasha Ioan. Cei doi locuiesc împreună încă de când au început să se întâlnească, iar artista a putut să-l vadă pe tânărul regizor exact așa cum este el, fără perdea. 

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!