Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC LOI - GOLD

Știri

Billie Eilish

Billie Eilish, copleșită de faimă: „Uneori îmi doresc să fac tot felul de lucruri nebunești!” Cum a trecut peste un moment dificil

Billie Eilish, în vârstă de 21 de ani, a vorbit despre succesul pe care l-a obținut încă de la o vârstă fragedă și susține că îi este greu să accepte această faimă.

alina eremia (3)

Alina Eremia, din avion, direct pe o plajă din Malaysia. A pozat în costum de baie, fericită și senină, spre încântarea fanilor

nsync (3)

Ascultă aici prima piesă *NSYNC, după mai bine de 20 de ani de pauză. Băieții s-au reunit pentru un proiect special

Ce cinci băieți care au format trupa *NSYNC la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000 s-au reunit pentru un proiect special. În frunte cu Justin Timberlake, formația a apărut pe scenă la VMA 2023, unde i-a înmânat un premiu lui Taylor Swift. Iată că acum, două săptămâni mai târziu, Justin, JC Chasez, Chris Kirkpatrick, Joey Fontane și Lance Bass au lansat noua lor piesă.

iuliana beregoi

Iuliana Beregoi, cu abdomenul la vedere și pantaloni franjurați. Artista de doar 19 ani și-a cucerit fanii cu noile fotografii

Iuliana Beregoi a devenit cunoscută de la o vârstă foarte fragedă, după ce a început să posteze videoclipuri pe canalul său de Youtube. Artista originară din Republica Moldova a participat la numeroase competiții artistice, care i-au adus într-un final celebritatea, iar acum are milioane de fani pe rețelele de socializare.

Lidia Buble

Lidia Buble, schimbare drastică de look. Imaginile făcute publice pe rețelele sociale i-au impresionat pe fani: „Ești superbă!”

Au trecut aproape doi ani de când Lidia Buble și-a șters toate pozele de pe rețelele sociale și a stat într-un con de umbră timp de câteva luni. În martie 2022, ea revenit cu părul brunet, iar acum a decis să facă o nouă schimbare, pe care a anunțat-o în această dimineață.

Anna Lesko / Foto: Instagram

Anna Lesko, provocatoare în orice ipostază. Artista a pozat senzual în mijlocul câmpului: „Doar tu puteai să arăți bine aici”

Anna Lesko știe cum să-și pună în valoare atuurile. Artista are 44 de ani, dar arată ca o puștoaică atunci când se îmbracă în ținute sumare.

andra si sandel mihai

VIDEO Andra, emoționată să urce pe scenă cu fratele ei: "Bucuria de a cânta împreună este pur și simplu magică"

Andra vine dintr-o familie unită. Are două surori, Aura și Diana, și un frate, iar acesta din urmă, Săndel, este și el cântăreț. Cu ocazia spectacolului din cadrul turneului Tradițional, de la Sala Palatului, Andra l-a invitat pe scenă și pe fratele ei.

Ultimele știri

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

2021 Billboard Music Awards - Backstage

Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!