Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ALEXIA - PESTE MARI

Știri

IMG_6305

Business-uri dedicate tinerilor, povestite în Ora Antreprenorului

O nouă zi de joi la PROFM, o nouă oră dedicată antreprenorilor din România care vor să-și facă poveștile cunoscute la radio. Pe final de septembrie, ora antreprenorului ne-a adus on-air povești inspiraționale, la care Liza a fost mesager.

Kanye West și Bianca Censori

Kanye West îi dă instrucțiuni clare și stricte soției sale. Bianca nu are voie să vorbească și e obligată să poarte numai anumite haine

S-a aflat că rapperul Kanye West s-a căsătorit într-adevăr legal cu Bianca Censori, după aproape un an de incertitudine dacă uniunea lor a fost marcată și în fața legii. Cei doi și-au unit destinele în 20 decembrie 2022, la o lună după ce s-a pronunțat divorțul lui Kanye de Kim Kardashian. Acum, noi detalii legate de relația lor atipică ies la lumină.

Audacy's Eighth Annual

Coldplay şi fostul manager se dau reciproc în judecată pentru milioane de dolari. Ce acuzații își aduc cele două părți

Coldplay a început lupta juridică cu Dave Holmes, atât trupa cât și fostul manager depunând cereri la Înalta Curte și solicitând milioane de lire sterline de la cealaltă parte, scrie The Guardian.

antonia

A venit frigul, dar Antonia a încins atmosfera cu o poză în costum de baie: "Deja îmi e dor de vară"

Deși gradele din termometre au început să scadă simțitor, divele de la noi găsesc soluții de a trăi o vară nesfârșită. Dacă nu reușesc să ajungă rapid în locuri exotice, atunci scot din sertarul cu amintiri imagini din vara ce tocmai a trecut, în care apar în costum de baie, bronzate și fericite. Este și cazul Antoniei, care a postat pe Facebook o poză din vacanța trecută.

raluka

Raluka, despre clipele de spaimă trăite în Israel: "Am numărat vreo 8 explozii extrem de puternice. Atunci m-am panicat cu adevărat"

Ana Baniciu, proaspătul ei soț, Edy, dar și buna ei prietenă, Raluka, erau în Israel în ziua în care țara a fost atacată de Hamas. Cu gând de plajă și distracție, dorindu-și să meargă la concertul pe care Bruno Mars îl avea programat în Tel Aviv, gașca solistelor s-a găsit într-o situație limită.

Ana Baniciu/ Foto: Instagram

Ana Baniciu, declarații după s-a întors din Tel Aviv, unde a fost prinsă când a început războiul: „Nu s-a menționat la televizor”

Ana Baniciu a trecut prin momente de spaimă la sfârșitul săptămânii trecute, căci se afla în Tel Aviv în momentul în care Israelul a fost atacat dinspre Fâșia Gaza. A revenit în țară, iar acum a făcut noi declarații.

Pink

Pink, întrebată dacă regretă că a scos vreo piesă de-a lungul anilor: „Aș vrea să nu fi făcut asta. A fost o greșeală!”

Pink, celebra cântăreață în vârstă de 44 de ani, a făcut o mărturisire neașteptată, dezvăluind care este piesa pe care o detestă.

Ultimele știri

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!