Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE UNKLFNKL - 6 FEET DEEP

1745 articole scrise de Florin Goldic

IMG 8836

Adda - Vin Sec la ProFM LIVE Session! Vezi aici super-cantarea de dimineata!

Dupa cum singura a marturisit in studioul ProFM, noul single "Vin Sec" reprezinta pentru Adda o schimbare de stil iar videoclipul vrea sa arate o alta latura a ei,  mai feminina si pe care n-am vazut-o pana acum. 

GreeG si George Vintila

George Vintila si Dj Greeg, la un super-eveniment in Player Club. Uite cum s-au afisat Claudia Plavel, Amna, Nicole Cherry, Annes sau Liviu Teodorescu

La evenimentul prezentat de Andreea Marin s-au sarbatorit trei ani de Sungate Solarium Studio la Player Summer Club

IMG 8790

Andrei Gheorghe mixeaza la platane! DJ Undoo l-a invatat sa faca scratch-uri in direct la radio

DJ Undoo, profesor la Școala de Mixing și Turntablism a venit dimineata la ProFM cu platane, discuri si rabdare pentru a-l invata pe Andrei Gheorghe sa faca scratch-uri. Iar lectia s-a intamplat in direct la radio:  

ligia

Vescan şi Ligia lansează un nou clip, “Al tău împiedicat”

Vescan şi Ligia lansează un nou videoclip, pentru piesa “Al tău împiedicat”, o coproducţieMusicExpertCompany/MediaPro Music.

sprite streetball 01

Atenție, liceeni la înălțime! ProFM a sustinut cea mai cool competiție de baschet. Joi și vineri vezi finalele în Piața Universității

Cele mai bune echipe de baschet 3x3 din liceele bucureștene se vor duela în zilele de 11 și 12 iunie, în Piața Universității în Marea Finală a Sprite Streetball Battle, cea mai cool competiție de baschet pentru liceeni sustinuta de ProFM. Fiecare dintre câștigători va primi, pe lângă trofeele, medaliile și diplomele de campioni și marele premiu, o consolă Xbox Kinect. Nu numai jucătorii vor fi premiați ci și cei mai înfocați susținători. Fanii care vor veni să își susțină echipele favorite vor avea parte de concursuri dedicate, cu premii oferite de Sprite, precum și de multe momente speciale.

FotorCreated

Lipeste-te de Vali Porcisteanu! ProFM sustine campania unica a campionului de raliu. Uite cum poti avea numele pe masina

Prima campanie de sustinere prin crowd founding pentru raliu din Romania este semnata de Vali Porcisteanu. Campionul de raliu a fost dimineata la Andrei Gheorghe si Greeg unde ne-a povestit despre "Lipeste-te de #valiporcisteanu" prin care pune la dispozitiea tuturor spatiul publicitar pe masina lui de raliu.  

IMG 8737

Aseara ti-am luat basma @ ProFM LIVE Session! UDDI a fost dimineata la Andrei Gheorghe si Greeg

Folclorul romanesc nu se pierde. Cantaretul UDDI are deja succes cu o varianta refacuta a piesei Mariei Tanase "Aseara ti-am luat basma". Artistul a venit la ProFM unde a cantat LIVE, de dimineata, la Andrei Gheorghe si Greeg.

IMG 8664

Ami - Somnu' nu ma ia, LIVE la ProFM! Vezi cum ne-a cantat dimineata 

Ami - Somnu' nu ma ia, LIVE la ProFM! Vezi cum ne-a cantat dimineata Lansata recent si cu tendinta clara de hit, noua piesa Ami - "Somnu' nu ma ia" s-a auzit dimineata in versiuna LIVE la Andrei Gheorghe si Greeg. Deja piesa "Somnu' nu ma ia" se aude in playlistul ProFM iar clipul de pe YouTube a strans pana acum peste doua milioane de vizualizari. Putem vorbi de inca un hit marca Ami, despre care am vorbit dimineata impreuna cu ea, la Andrei Gheorghe si Greeg. Ami a avut parte si de celebrele deja intrebari si provocari primite de la colegi de breasla. De data asta ele au venit de la Alexandra Stan. Iar cea mai tare a fost sa cante cu gura plina de bomboane de ciocolata. :) Ce a iesit vezi mai jos: 

IMG 8487

S-ar saruta Inna si Alexandra Stan? Ce obiect vestimentar ar fi Inna? Vezi interviul cu cele doua cantarete: 

Inna si Alexandra Stan au lansat la ProFM prima lor colabotare, piesa We Wanna. Dar inainte de ProFM LIVE Session in studio, ele au avut parte de o serie de intrebari de la Boier Bibescu, Alex Velea, Andrei Gheorghe si Greeg: