Bucuresti | 102,8FM ED SHEERAN - BAD HABITS

1745 articole scrise de Florin Goldic

Afis CineParK

HAI LA CINEPARK, LA PROIECŢII DE FILM ÎN AER LIBER!

Seri plăcute de vară, filme bune și multă relaxare! Digi Film îi invită pe amatorii de film, în perioada 3 iulie-9 august, la Cine Park.  

aprograng

Stii $Java sau Te asteapta un job! Hai in echipa!

RCS & RDS, unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din tara si lider de piata in furnizarea serviciilor de internet si retransmisie de televiziune, angajeaza programatori Java si PHP!

938A1378

Artistii romani se reprofileaza. Smiley se face ospatar! Alexandra Stan vinde ziare!

Artistii romani vor meserii obisnuite. Suna ireal, dar e cat se poate de adevarat. Matinalii ProFM, Andrei Gheorghe si Greeg, au dovada. Cei doi au suprins cativa cantareti in ipostaze ...de necrezut.

poza 0001

Vanotek si Yanka, LIVE la ProFM! Doua piesa tari, cantate dimineata la ProFM, la Andrei Gheorghe si Greeg

Vanotek, cel venit din Republica Moldova si Yanka, cea pe care o recunoastem deja dupa cateva colaborari de succes au facut echipa dimineata la ProFM si au adus doua piese proaspat lansate. Prima pe care am ascultat-o LIVE la radio a fost cea a lui Vanotek - My heart is gone 

Zdob-s i-Zdub1

MAI SUNT DOAR 3 ZILE PANA LA FISH EYE FEST 2!

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru weekend-ul care se apropie cu pași repezi , atunci nu trebuie să ratezi cea de-a doua ediție a festivalului de artă și pescuit Fish Eye FEST 2!

FotorCreated-1

Filme TARI, la tine acasa! Ia-ti popcorn-ul si vezi blockbusterele lunii

În premieră de televiziune în România, pe Digi Film vei putea urmări 3 pelicule care au spart box office-ul şi au încasat, împreună, sute de milioane de dolari. „Taken 3: Teroare în Los Angeles” (2014), „Înainte să adorm” (Before I go to sleep) (2015) şi „Joc periculos” (Wild Card) (2015) sunt premierele lunii pe canalul de film din portofoliul RCS & RDS.

IMG 1116

Acoustic LIVE Session la ProFM! Claudia Pavel a cantat dimineata, la Andrei Gheorghe si Greeg

Cantareata revenita in Romania dupa o lunga perioada de pauza artistica a venit dimineata la Andrei Gheorghe si Greeg pentru a ne canta noua ei piesa "Suna-ma"!  

MG 4017

Eveniment unic in istoria radioului: Concert LIVE ProFM cu INNA si Antonia pe Casa Poporului! ProFM OnTop

Pentru ca hiturile se aud prima data la ProFM, pentru ca ne place sa depasim limitele si pentru ca ne propunem mereu sa atingem inaltimi, dupa ce am facut in premiera concerte LIVE in trenuri, in tramvaie si in metrouri in miscare a venit momentul sa cucerim acoperisul Bucurestiului. In premiera! 

Lariss Epana video

Lariss s-a transformat în amazoană pentru noul ei clip “Epana” 

Cu milioane de vizualizări pe YouTube la piesa de debut, “Dale Papi”, la doar 6 luni de la apariţie, Lariss promite să se menţină în topurile muzicale autohtone şi internaţionale prin lansarea unui nou single, “Epana”. Făcând parte din echipa Midiots Production, alături de care a compus "Dale Papi", Lariss a scris şi această piesă tot împreună cu colegii ei de studio, Shift şi David Ciente.