Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

1745 articole scrise de Florin Goldic

IMG 8466

PREMIERA LIVE: Alexandra Stan și Inna au lansat single-ul “We Wanna” la ProFM

Inna si Alexandra Stan au lansat in PREMIERA la ProFM prima lor piesa impreuna - We wanna. Totul s-a intamplat LIVE, dimineata la Andrei Gheorge si Greeg. 

IMG 7750

Piese noi, LIVE la ProFM! Boier Bibescu feat. Alex Velea & The dAdA - Imi e dor

Boier Bibescu si Alex Velea au venit vineri dimineata in studioul ProFM impreuna cu trupa The dAdA pentru un nou ProFM LIVE Session. Uite cum suna colaborarea dintre nasul Alex si finul Boier Bibescu - Imi e dor 

Alexandra-Stan-Inna-We-Wanna

Colaborarea anului! Alexandra Stan si Inna canta, alaturi de Daddy Yankee, “WE WANNA”

Cele doua artiste internationale, care continua sa cucereasca intreaga lume prin hit-urile si show-urile lor, au decis ca este momentul unui nou pas catre succes, de data aceasta impreuna, printr-o colaborare inedita 

IMG 7094

Totul despre Ferma Vedetelor cu George Vintila, Fermierul Anului. Ionut Iftimoaie a fost LIVE prin telefon

Cel mai tare fermier al momentului, Dj-ul ProFM George Vintila a venit dimineata la Andrei Gheorghe pentru a povesti toate experientele de la Ferma Vedetelor dar si cum se simte acum in postura de Marele Castigator. Am aflat si care sunt lucrurile care i-au lipsit cel mai mult cat a fost acolo.  

george vintila fermierul anului

DJ-ul ProFM, George Vintila este marele castigator de la Ferma Vedetelor. El a castigat duelul cu Vica Blochina

Dupa trei luni de munca in care au indurat frigul, stresul, presiunea psihologica si, cel mai mult, dorul familiei, Vica Blochina, Augustin Viziru, George Vintila si Dan Helciug s-au luptat pentru marele premiu de la Ferma Vedetelor in cadrul finalei care a avut loc LIVE, pe 30 mai, marele castigator fiind George Vintila 

IMG 6357

Ruby si Dorian - Lasa cucu-n pace, LIVE la ProFM! 

Dupa iesirea din competitia "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", castigata de Catalin Morosanu, Ruby si Dorian Popa s-au hotarat sa faca o piesa impreuna cu Regele Junglei. Si chiar ne-au dezvaluit in PREMIERA , in urma cu ceva vreme cum va suna. Acum ne-au adus varianta finala, dimineata la Andrei Gheorghe si Greeg:

logo profm

RCS & RDS a finalizat preluarea posturilor de radio ProFM, INFO PRO, MUSIC FM si DANCE FM

RCS & RDS si Pro TV au finalizat pe 29 mai 2015 procesul de transfer al portofoliului de radio format din statiile Pro FM, Info Pro, MUSIC FM si DANCE FM. 

IMG 6504

Poate sa cante in timp ce face flotari? :) Ruby si Dorian Popa au facut show la radio. Vezi provocarile de dimineata

Dupa ce au anuntat pe toata lumea ca fac o piesa impreuna cu Morosanu la intoarcearea din Africa si chiar au prezentat un teaser in premiera la ProFM, Ruby si Dorian au venit la radio cu varianta finala "Lasa cucu-n pace". Dar n-au scapat fara provocarile de la Sore si Nicole Cherry: