Bucuresti | 102,8FM ALAN WALKER - ALONE PART II

1745 articole scrise de Florin Goldic

estiValul-AndreeaB-640x500-banner-profm

Andreea Banica deschide seria concertelor SUMMER LIVE Session ProFM si UTV, pe plaja ESTIVALULUI DIGI

Vara asta, la estiValul DIGI, se poartă concertele la malul mării. Seria concertelor Summer Live Session, eveniment organizat de ProFm şi Utv,  se deschide sâmbătă, 1 august, de la 19.30, cu un show incendiar semnat de Andreea Bănică. 

11758904 1147228731970212 1118807352 n

Cei mai fericiti ascultatori sunt la ProFM! Uite cum a ractionat cand a primit tableta acasa

Marius Onuc premiaza ascultatorii in fiecare dimineata! Iar Alexandru Hancu a fost unul dintre cei scosi la tableta, in direct la radio. A fost mai bun, a castigat iar cand premiul a ajuns acasa, reactia a fost de milioane! Pentru ascultatori fericiti stai pe ProFM! :) 

Digi Untold 1

Intra in contul tau de client si castiga pana la doua coduri de reducere din cele 600 disponibile pentru abonamente la Untold Festival

UNTOLD Festival, cel mai asteptat festival al anului 2015 in Romania, se apropie cu pasi repezi. Doar o saptamana ne mai desparte de cele patru zile magice, 30 iulie – 2 august, cand cei mai indragiti artisti electro-dance-music din intreaga lume urca pentru prima data pe aceeasi scena.

halep

Marii sportivi au pus suflet in mesaje aniversare, la 6 ani de Digi Sport! Salutari de la Hagi, Halep si Lucescu 

De 6 ani, zi de zi, 24 de ore din 24, sportul este rege absolut pe canalele Digi Sport. În peste 50.000 de ore de emisie şi peste 3 milioane de minute de transmisiune LIVE, Digi Sport a reuşit să acopere o gamă largă de sporturi, de la fotbal la tenis, de la înot la baschet, de la dans sportiv la box iar fanii au putut urmări spectacolul campionilor.

nono semen

Nono Semen de la ProFM s-a intrecut cu vedetele pe circuit, la cea de-a doua editie a Cupei “La Volan”!

Vedetele DIGI şi cele din lumea artistică s-au întrecut la cea de-a doua ediţie a Cupei “La volan”. Motoarele maşinilor au fost turate la maxim, iar competiţia a fost strânsă.

EstiValul Digi 1

Hai cu ProFM si UTV, pe plaja, in Mamaia! Vara asta prinde estiValul Digi! 

„Lasa-te purtat de distractie!” este sloganul acestei veri pentru toti participantii la estiValul Digi care se desfasoara pana pe 6 septembrie, pe plaja special amenajata langa hotelul Ovidiu din statiunea Mamaia. In fiecare weekend, DJ GREEG va saluta in direct de pe plaja!

cursaderatuste afis portrait

Ca să nu faci "duck face" îţi pregătim un "duck race"! Cele mai simpatice răţuste de plastic se întrec în scop caritabil! 

ProFM te provoaca pe 19 septembrie la Cursa de Raţuste! Vino de la ora 13:00 pe podul Hasdeu, de la Parcul Izvor din Bucuresti! 5000 de rățuște din plastic vor lua startul la cea mai originala intrecere de pe Dâmbovița!

ProFM 0017

Soundland si Alexandra Ungureanu - Atat de usor, LIVE la ProFM! Vezi si remix-ul pentru "Si ingerii au demonii lor"

Dimineata i-am avut invitati pe Soundland si Alexandra Ungureanu care ne-au adus hitul "Atat de usor", o piesa care se aude de ceva vreme in playlistul ProFM. In direct, la prima ora am ascultat varianta LIVE:

catalin balan atena 3

Pana mergi cu ProFM in Grecia stai cu ochii pe TV! Digi24 este si singura televiziune de stiri care transmite in direct de acolo

Duminică, în ziua Referendumului din Grecia, Digi24 a pregătit un program special3000 de euro pe secundă scot grecii din bancomate. 10.000 de români sunt zilnic pe plajele din Grecia, în vacanţă. 312 miliarde de euro este datoria publică a Greciei, condusă de un executiv care a anunţat că va demisiona dacă poporul este de acord, la Referendumul din 5 iulie, cu măsurile de austeritate cerute de Europa şi FMI.Te-ai pregatit? Hai ca pleci, din nou in vacanta la greci. Ia-ti VACANTZATZIKI PRO FM!