Bucuresti | 102,8FM CONNECT-R - SHHH (NA-NO RETROVISION RMX)

1745 articole scrise de Florin Goldic

Speak din intamplare

Noul single Speak se lansează...#dinintamplare! Miercuri, 16 septembrie il auzi LIVE la matinalul ProFM!

Speak a filmat și un material video pentru piesa „Din întâmplare", care surprinde momente și întâmplări frumoase din vacanța artistului în Statele Unite. Pe principiul „viața bate filmul", protagoniștii clipului sunt chiar Speak și Adelina, iubita sa.

Alexandra Stan Inna Summer Session We Wanna

Alexandra Stan & Inna au lansat SUMMER SESSION pentru hitul “We Wanna”

Cu aproape 20 de milioane de vizualizări pe YouTube la clipul “We Wanna”, Alexandra Stan şi Inna îşi suprind fanii din nou! De această dată, artistele ne încântă cu o reinterpretare a piesei ce a cucerit atât playlist-urile de radio şi club, cât şi topurile iTunes din lume.

Lidia Buble feat Amira

Lidia Buble lanseaza single-ul "Le-am spus si fetelor", feat Amira

Lidia Buble si-a unit fortele cu Amira, o noua artista descoperita de catre Adi Sina, si lanseaza single-ul "Le-am spus si fetelor".

Nicole Cherry Mohombi

Nicole Cherry lansează împreună cu Mohombi single-ul "Vive la Vida"

Nicole Cherry este, cu siguranţă, artista cu cea mai bună ascensiune muzicală din ultimii doi ani. A scos hituri după hituri, la o vârstă la care alţi adolescenţi încă se joacă.

Andra Niciodata sa nu spui niciodata

Andra lansează un nou videoclip, “Niciodată să nu spui niciodată”, la o lună după naștere

Deși a trecut abia o lună de când a devenit mamă pentru a doua oară, Andra nu poate sta departe de muzică și de fanii ei: cântăreața lansează o nouă piesă, “Niciodată să nu spui niciodată”, o colaborare inedită cu rapperul Cabron!

image2-1

Alina Eremia are din nou material de hit! Asculta noua piesa „A fost o nebunie“!

Alina Eremia lansează noua sa piesă, „A fost o nebunie‟, o piesă fresh, cu sound modern şi cu versuri care o să îţi ajungă la suflet.

1 200

Matinalul ProFM a revenit ‘in aer’: Andrei Gheorghe a facut emisie la 50 m deasupra Ateneului Roman (foto si video)

Andrei Gheorghe si GreeG au revenit in forta la ProFM, in dimineata acesta. Matinalul deTINUT minte s-a intors pe frecvente cu bateriile incarcate, dupa o vacanta binemeritata.

vacantzatziki-profm-rdquo

ProFM a trimis 45 de cupluri in Grecia

Refrenul „Cu ProFM pleci la greci” s-a auzit toata vara! Am dat vacante in Grecia in fiecare zi, de luni pana vineri. Avem zeci de castigatori si sute de finalisti! 

IMG 2059

Madalina Vintila de la ProFM a dat startul Tourgather, caravana care traverseaza Romania.

TourGather, caravana care traverseaza Romania este despre spiritul de echipa din timpul competitiei, dar si in afara ei. Scopul caravenei este si unul umanitar. Un sms la 8841 inseamna 2 euro donati copiiilor talentati carora le lipsesc posibilitatile de a isi indeplini visele.