Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor AMI - ENIGMA

1746 articole scrise de Florin Goldic

IMG 1634

Connect-R si Cortes au cantat LIVE la ProFM "Bani cu dobanda"

Andrei Gheorghe si Greeg au fost asaltati dimineata de Connect-R, Cortes si toata gasca lor de instrumentisti. Ei au venit pregatiti pentru ProFM LIVE Session. Noua lor piesa "Bani cu dobanda" s-au auzit LIVE la radio: 

Vreau sa cant ProFM

Vrei sa canti? ProFM iti face intrarea in studio. Inscrie-te in campanie

Acum ai sansa! Inscrie-te in campania "Vreau sa cant" si programeaza-te la studio pentru o inregistrare. 

Trupa VUNK

“Un Nou Univers”, videoclipul trupei Vunk, si-a gasit jumatatea!

 ARTICLE_LEAD 

U8A0504

Edward Aninaru a pregatit efecte speciale, costume spectaculoase si elemente de décor de poveste la workshop-ul #EpicPictures

Edward Aninaru a pregatit elemente de décor, efecte speciale, make-up si costume spectaculoase care ii vor ajuta pe participanti sa recreeze lumea magica a povestilor prin fotografii la workshop-urile #EpicPictures organizate pe 10-11 si 17-18 octombrie. 

IMG 2596

Que Sera, Sera s-a auzit LIVE la ProFM! Vezi imagini de la ProFM LIVE Session cu Havana

Noua piesa lansata de Havana s-a auzit miercuri dimineata LIVE in studioul ProFM la Andrei Gheorghe si Greeg. Daca ai ratat momentul de la matinal poti asculta Que sera, sera chiar aici:

IMG 2684

Andrei  Gheorghe a mers in echilibru pe o cisterna plina cu carburant! Matinalii ProFM au pornit CINSTERNA  ProFM!

Daca ne-ar fi spus cineva in dimineata aceasta ca o sa-l vedem pe Andrei Gheorghe calare pe o cisterna am fi zis ca a cazut din pat, dar realitatea zilei a fost alta. Matinalul ProFM, Andrei Gheorghe, ajutat de colegul sau, GreeG, a urcat pe o cisterna plina cu carburant, a traversat-o intr-un echilibru perfect si apoi a pornit cisterna fix ca un profesionist.

IMG 2663

Cabron si Nicolete Nuca au fost LIVE la ProFM cu noua piesa "Adevar sau Minciuna"

Din nou o dimineata cu cantec la ProFM! Asta inseamna inca o piesa noua LIVE in studioul matinalilor Andrei Gheorghe si Greeg. Invitatii de marti au fost Cabron si Nicoleta Nuca iar piesa lor fresh se numeste "Adevar sau Minciuna"!

cover-1

Stim ce ai facut vara asta! Poze de vis de la castigatorii Vacantzatziki ProFM in Grecia!

Toata vara ProFM a trimis ascultatori in Grecia! Zi de zi am dat cate o Vacantzatziki de doua persoane pe frumoase plaje grecesti iar pozele pe care ni le-au trimis sunt woww! 

1

Fotograful roman de la Hollywood, Edward Aninaru are o colectie de sute de viniluri cu povesti!

Edward Aninaru, “fotograful vedetelor de la Hollywood”, cel care a reusit sa impresioneze nume importante din Cetatea Filmului prin fotografiile sale care spun povesti, are o colectie de sute de viniluri cu basme!