Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor AMI - ENIGMA

1746 articole scrise de Florin Goldic

IMG 4105

Liviu Teodorescu poate canta din orice pozitie! #ProvocareaVedetelor l-a intins pe jos in studio:

Dupa cea mai recenta vizita a lor in studioul ProFM, Daniel Iordachioaie si What's Up i-au lasat o provocare lui Liviu Teodorescu: sa cante piesa "Taxi" dar... dintr-o pozitie mai neobisnuita. Vezi mai jos #ProvocareaVedetelor la ProFM: 

IMG 4037

Carla's Dreams i-a provocat pe Daniel Iordachioaie si What's Up sa cante muzica populara! VIDEO

#ProvocareaVedetelor la ProFM i-a vizat de data asta pe Daniel Iordachioaie si What's Up. Acestia au trebuit sa faca fata intrebarilor si provocarilor venite de la Carla's Dreams. Da-i play si vezi ce au reusit: 

IMG 4052

Daniel Iordachioaie si What's UP au venit cu doua piese noi la ProFM LIVE Session! Asculta-le aici: 

Marti dimineata am avut doi invitati in studio la Andrei Gheorghe si Greeg. E vorba despre Daniel Iordachioaie si What's Up care au facut show cu noile lor piese: 

IMG 3952

Carla's Dreams LIVE la ProFM! Vezi noua piesa "Te rog" cantata in studioul ProFM la Andrei Gheorghe si Greeg

In ultimele zile, Carla's Dreams a facut valva cu noua piesa "Te rog" care se bucura deja de succes imediat dupa lansare. Asa ca Andrei Gheorghe si Greeg l-au invitat pe Carla's Dreams sa cante LIVE in studioul ProFM: 

COVER ITUNES4-01

Markus Schulz, unul dintre cei mai mari DJ din lume și romanii de la Soundland au lansat "Facedown"! Vezi clipul filmat in Romania:

Markus Schulz şi Soundland anunţă lansarea „Facedown“, noul hit KAZIBO Music, compus atât în România cât și în SUA!

dan balan funny love single cover

Hot de la Dan Balan! Ai vazut cel mai nou videoclip - “Funny Love"?

Dan Balan a lansat single-ul “Funny Love” insotit de un videoclip HOT. Artistul a lucrat mai bine de un an la productia acestei piese. 

5620e3e395f9cf240e000001

Cortes & Andreea Balan - Uita-ma, la ProFM LIVE Session. 

Cortes si Andreea Balan ne-au facut o vizita in studioul ProFM si n-au venit cu mana goala ci cu cea mai recenta piesa a lor "Uita-ma" pe care au cantat-o LIVE, in studio! 

Grasu XXL 1

Florin Chilian, sceptic să colaboreze cu Grasu XXL?

Florin Chilian, sceptic să colaboreze cu rapper-ul Grasu XXL? Posibil, presupune amuzat Grasu XXL într-un interviu acordat pentru Music Channel România. 

grup

Stii cum ajungi la o "prima intalnire" cu Andreea Balan? Sau cum face cand e furioasa? Andrei Gheorghe si Greeg au aflat la ProFM 

Cortes si Andreea Balan au venit dimineata in studioul ProFM la Andrei Gheorghe si Greeg impreuna cu instrumentisti pentru a ne canta noul lor hit "Uita-ma". Andreea n-a scapat de #ProvocareaVedetelor