Bucuresti | 102,8FM CENTRAL CEE - I WILL (NEW PW)

1746 articole scrise de Florin Goldic

COVER Bazaar ian-feb 2016 RGB 150 dpi

Catrinel Menghia - RED HOT, in Harper’s BAZAAR Romania

Catrinel a stat de vorbă cu BAZAAR despre drumul ei de la o adolescentă preocupată de sport, dar nu și de modă, la un supermodel, despre cum actoria a ajutat-o să-și recapete energia după destrămarea mariajului ei și despre țintele înalte pe care le are acum, la 30 de ani. 

image1-1

Alina Eremia, a lansat de ziua ei, o noua piesa! ‘Original’ este cadoul ei pentru fani!

Alina Eremia, una dintre cele mai bune voci din Romania si una dintre cele mai iubite cantarete din industria muzicala, a implinit ieri 22 de ani. Artista si-a serbat ziua alaturi de prietenii ei virtuali si le-a multumit pentru toata sustinerea oferita si le-a facut cadou de ziua ei o noua piesa insotita de un video on-line, Original. 

IMG 6099

Antonia, Alexandra Stan, Nicoleta Nuca si Mira ne-au colindat la ProFM Christmas LIVE Session

Luni dimineata am inceput seria de cantari ProFM Christmas LIVE Sessio, chiar din studioul ProFM. De start s-a ocupat gasca de la Global Records adica Antonia, Alexandra Stan, Mira si Nicoleta Nuca. Daca ai ratat colindele poti sa le urmaresti mai jos iar pana vineri asculta-i pe Andrei Gheorghe si Greeg pentru alte momente speciale de sarbatori

christmas-live-session

Am venit sa colindam. Asculta-ti artistii preferati la ProFM Christmas Live Session! Urmareste-i LIVE aici

De sarbatoare, la Andrei Gheorghe si Greeg, facem mare cantare! Din 14 pana in 18 decembrie, artistii tai preferati te colinda in fiecare zi, de la 09.00 la 10.00 dimineata! Smiley, Antonia, Alexandra Stan, Lora, Andreea Balan, Elena Gheorghe, Bere Gratis, Mira si Nicoleta Nuca canta la ProFM Christmas Live Session!

RewardYourIdol

Campania Reward Your Idol a luat startul! Lora, Alina Eremia, Sore, Giulia, s-au alaturat campaniei!

Lansată sub hashtag-ul #whymusicmatters, campania Reward Your Idol ia oficial startul, adresându-se tuturor tinerilor iubitorilor de muzică care îşi doresc acces la toate melodiile din lume şi care sunt totodată fani ai celor mai importanţi artişti internaţionali!

Magazin Digi - Magheru-1

Digi Mobil lanseaza noile pachete de servicii Avantaj

RCS & RDS introduce astazi in oferta Digi Mobil, pachetele de servicii Avantaj, avand fiecare in componenta cate un smartphone si beneficii multiple la serviciile de comunicatii mobile.

vlcsnap-2015-12-09-16h35m39s68

3 hituri INNA, cantate LIVE la ProFM ONTOP! Vezi "INNdiA", "Cola Song" si "Oare"

Salutari de pe Acoperisul Bucurestiului! De sarbatori avem portie tripla de Inna pe Casa Poporului pentru tine.

masa roma

Andrei Gheorghe si Greeg au aniversat un an si ceva de matinal la ROMA alaturi de opt ascultatori!

La un an si ceva de matinal, Andrei Gheorghe si Greeg au iesit la o felie de pizza alaturi de opt ascultatori norocosi. Si nu oricum si oriunde, ci de Mos Nicolae, la Roma. Da, la Roma. Nu la Roman, nici la Romana, ci chiar la Roma, Italia!

DOC Motzu Smiley - Pierdut Buletin

DOC & Motzu & Smiley - Pierdut Buletin | Videoclip Fresh

HaHaHa Production, Facem Records și Cat Music lansează astăzi un album rap special, prin mesajul puternic și autentic: „DOC & Motzu în HD”. „Pierdut buletin” este primul single extras de pe acest album, o piesa foarte reprezentativă ca mesaj.