Bucuresti | 102,8FM Cozy Tunes cu Liviu Hodor AMI - ENIGMA

1746 articole scrise de Florin Goldic

KaziboMarkus1

Markus Schulz lanseaza o noua piesa alaturi de KAZIBO Music! 

 Se anunta un nou hit din studiourile KAZIBO iar marti dimineata la ora 08.00 avem si lansarea oficiala pe piata internationala. Markus Schulz si proiectul de DJ de la KAZIBO Music, Soundland, lanseaza o noua piesa care se pare ca o sa cucereasca playlisturile radio-urile.

12075048 10153178223173870 6150967336367076169 n

Trasnitii la ProFM: "Cu doar jumatate din episoade am intrat in Cartea Recordurilor". 

vlcsnap-2015-10-12-11h03m06s75

Vrei sa-i vezi pe Gheorghe si Greeg in actiune? Urmareste ProFM LIVE Session pe Music Channel

Artistii tai preferati canta LIVE pentru tine la ProFM, dimineata la Andrei Gheorghe si Greeg. Daca vrei sa vezi ce se intampla in studio stai cu ochii in fiecare saptamana la Music Channel. Urmareste toate cantarile si provocarile in fiecare luni, miercuri si vineri la 7 dimineata si in reluare la 19:00.  

Studenti AfiCotroceni 96x108

Asa mai merge studentia ! AFI iti plateste chiria, ProFM iti aduce veselia.

10 studenți vor uita de griji timp de un an ptr ca Afi Palace Cotroceni le va plati chiria iar ProFM le va organiza un super-party in club One.

Polivalenta UNU 2015-53

Cornel Ilie a planat deaspura publicului si a invartit planete intr-Un Nou Univers

Cornel Ilie a planat deasupra publicului si a invartit planetele dintr-“Un Nou Univers” care s-a deschis aseara la Sala Polivalenta din Bucuresti in cadrul celui mai mare eveniment multimedia al anului, sustinut de trupa VUNK in fata a 5000 de oameni.

EN7B6346-Edit-2-1

Vezi cum a fost la filmarea videoclipului Alinei Eremia - „A fost o nebunie“ 

Lansat în data de 3 septembrie, „A fost o nebunie”, single-ul Alinei Eremia cucereşte topurile muzicale şi inimile fanilor, iar pe canalul YouTube a înregistrat deja şase milioane de vizualizări! Daca sunteti curiosi sa vedeti imagini de la filmarea dati play mai jos: 

ami camina final cover

AMI , un nou single , un nou videoclip -   “Camina”

AMI, una dintre cele mai populare artiste de la noi a lansat impreuna cu MediaPro Music, piesa “Camina”.

FELI creioane colorate

Cum arată lumea desenată de Feli în "Creioane colorate"? Ascult-o LIVE joi dimineata la ProFM

Ți-ai imaginat vreodată viața asemenea unei cărți de colorat? La început o primești în alb și negru. Ușor, ușor începi s-o desenezi cu trăirile și visurile tale.

Unknown 1

Liviu Teodorescu a lansat single-ul si videoclipul “Tarziu”

Pe Liviu Teodorescu il cunoastem drept un tanar artist cu piese romantice, talentat si care promite o ascensiune perseverenta si sigura in cariera muzicala. Mai stim despre el ca face parte din echipa de compozitori De Moga Music si ca, pe vremea asta, in urma cu 4 ani, i-a cucerit, prin prestatia lui live, pe toti cei 4 membri ai juriului din cadrul unei emisiuni-concurs TV. Acum a lansat noua lui piesa "Tarziu"