Bucuresti | 102,8FM THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

1745 articole scrise de Florin Goldic

llp fire

O piesa noua pentru party-urile de vara! LLP ft. Mike Diamondz - Fire

Vara este in toi, cluburile devin din ce in ce mai neincapatoare, distractia este la cote maxime, insa se simte ca lipseste ceva. O piesa pe post de imn al cluburilor din intreaga lume, care sa ofere o infuzie de energie menita sa dezlantuie miscarile de dans.

Bucharest In The Sky - 28-30 august

Ia cina deasupra orasului! ProFM te cheama la Dinner in the sky, pentru prima data in Bucuresti!

Cum ar fi sa iei cina pe o platforma suspendata la 50 de metri deasupra orasului? Acum se poate! Dinner in the Sky Romania prezinta #Bucharest in the Sky, intre 28-30 August. Se intampla in Bucurest, in Piata George Enescu (fosta Piata Revolutiei).

alex velea si golden

Alex Velea si Golden Boy Society vin la ProFM & UTV Summer LIVE Session. Ii vezi LIVE, vineri 21 august pe plaja estiValul Digi, din Mamaia! 

Lasă-te purtat de distracţie! ProFM si UTV pun la cale inca un super-concert pe plaja estiValul Digi din Mamaia! Dupa Andreea Banica, Loredana si gasca HaHaHa Production e randul lui Alex Velea si Golden Boy Society sa puna stapanire pe scena! Vino sa-i vezi LIVE, vineri, 21 august, de la ora 19:30!

IMG 1579

Ne-am facut incalzirea pentru Cea mai mare bataie cu apa! Uite cum ne-am distrat in Mamaia, pe plaja estiValul Digi! 

Pregatim Cea mai mare bataie cu apa, pe 23 august in Bucuresti iar sambata am facut incalzirea la mare, pe plaja estiValul Digi din Mamaia. Greeg a condus "batalia" si tot el a fost si cel mai atacat! :) 

IMG 1228

Smiley a cantat descult la ProFM & UTV Summer LIVE Session! Super show HaHaHA Production in Mamaia

Pe plaja estiValul Digi din Mamaia se intampla cele mai tari concerte din vara asta. Dupa Andreea Banica si Loredana, vinerea trecuta, la Summer LIVE Session a venit randul celor de la HaHaHa Production adica Smiley, Cabron, Peter Pop, Sore, Jazzy Jo, Dorian si Silviu Pasca sa faca un super show pentru toti cei aflati in fata scenei ProFM si UTV.

VIZUAL ref CORINA1

CEA MAI MARE BATAIE CU APA revine pe 23 august in Parcul Copiilor. ProFM & Digimobil te asteapta cu 1000 de pistoale cu apa si un super-concert

Nu te lasa invins, de asfaltul incins! Bataia cu apa revine pentru noi si pentru tine! Hai s-o facem udata… inca o data! Dupa o luna de soare, toata lumea vrea RACOAREEEE!

IMG 1969

Interviu Faydee, in direct la ProFM! Ghici ce parere are despre shaorma "cu de toate" si ce ii face mereu ziua mai buna!

Cantaretul australian prezent acum in toate topurile cu hitul "Lullaby" a fost in studioul ProFM impreuna cu George Vintila si a raspuns la toate intrebarile fanilor. 

Banner-Hahaha

Smiley & Hahaha Production ocupa scena ProFM si UTV din Mamaia! Vino la concertul 100% LIVE, vineri 14 august, de la 20:00, pe plaja estiValul Digi!

Dupa doua show-uri de exceptie cu Andreea Banica si Loredana, ne pregatim sa-i aducem pe scena pe cei de la Hahaha Production! Iar cu Smiley la microfon cu siguranta nu vom avea un concert oarecare! :)

IMG 0454

Val dupa val de distractie cu Loredana, pe scena ProFM si UTV de pe plaja estiValul Digi, Mamaia!

Al doilea concert de pe plaja estiValul Digi din Mamaia a adunat si mai multi oameni decat saptamana trecuta. Toti au venit pentru super show-ul pe care Loredana il face LIVE impreuna cu band-ul ei!In fiecare zi se intampla lucruri tari pe plaja estiValul Digi din Mamaia insa finalul saptamanii este rezervat concertelor ProFM si UTV, pe scena special amenajata. Toata lumea e invitata la evenimentele Summer LIVE Session iar norocosii care reusesc sa ajunga in fata scenei au parte de momente unice, cu artistii preferati. Saptamana asta a fost randul Loredanei, cea care impreuna cu band-ul ei a creat o atmosfera senzationala.