Bucuresti | 102,8FM FRENCH MONTANA - UNFORGETTABLE

Filme TARI, la tine acasa! Ia-ti popcorn-ul si vezi blockbusterele lunii

FotorCreated-1

 

Luna lui Cuptor se anunţă una fierbinte şi pe micul ecran, la Digi Film. Pentru prima dată pe micile ecrane din România Liam Neeson dă frîu liber acţiunii în cea mai nouă producţie din franciza Taken. De această dată acţiunea se petrece în Los Angeles iar filmul este difuzat duminică, 26 iulie, de la ora 20.00.



Nicole Kidman joacă în thrillerul „Înainte să adorm” (Before I go to sleep) rolul unei femei care, în fiecare dimineaţă, se trezeşte fără să ştie cine este si nici cine este bărbatul de lângă ea. Cu peste 3 milioane de euro încasaţi doar în prima săptămână de la lansare filmul, în care mai joacă Colin Firth şi Mark Strong, are premiera de televiziune în România sâmbătă, 11 iulie, la ora 21:45.



Jason Statham dă startul acţiunii, pe micile ecrane, la Digi Film, duminică, 19 iulie, de la ora 20.00, în blockbusterul “Joc periculos” (Wild Card). Pelicula a avut premiera pe marile ecrane chiar la debutul acestui an.



La Digi Film luna iulie vine cu o combinaţie de rece şi fierbinte. Pentru amatorii de dramă, „Zborul” (The flight) lui Denzel Washington este de neratat, sâmbătă, 25 iulie, ora 21:40 iar consumatorii de comedie romantică trebuie să îşi noteze în calendar data de 11 iulie, când canalul de film difuzează unul dintre cele mai bune filme de gen ale tuturor timpurilor, „Ziua cârtiţei” (Groundhog day), de la ora 20:00.

Nici cei mici nu sunt uitaţi în vacanţa de vară. Digi Film difuzează duminică, 12 iulie, de la ora 20.00, „Regatul de gheaţă” (Frozen), unul dintre filmele cu cele mai mari încasări ale tuturor timpurilor şi un adevărat fenomen al ultimilor ani.

 

Digi Film este canalul de filme ce reuneste toate genurile de film: aventura, comedie, actiune, drama, thriller, romantic, since-fiction, istoric, horror, animatie, muzical etc. Totodata este cel mai accesibil canal de filme Pay - TV din Romania, regasindu-se in grilele serviciului de televiziune digitala prin cablu si prin satelit Digi TV a RCS & RDS.

ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”
Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

Reacția unei femei după ce a dezvăluit că s-a căsătorit la doar 18 ani, iar oamenii i-au spus că „e prea tânără”: „Sunt invidioși!”

FILM NOW Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World
Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

Să fie mamă e bucuria vieții ei. Charlize Theron, imagini rare cu fiicele ei, pe care le-a adoptat cu ani în urmă, la Disney World

DIGI WORLD Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz
Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

Ce culoare este pantoful din imagine? De ce unii văd roz, iar alții turcoaz

DIGI ANIMAL WORLD Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale
Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

Momentul în care un elefant furios lovește un camion de safari plin de turiști, în Africa de Sud. Imaginile sunt virale

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
DIGI SPORT Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
Nu se mai ascund! Un nou cuplu celebru în România
DIGI FM A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil
A avut o relație cu Mădălina Ghenea, iar acum s-a cuplat cu o altă româncă. Cine este noua iubită a Philipp Plein, care îi va dărui și un copil