Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ALAN WALKER - ON MY WAY

329 articole scrise de Beatrice Soare

ronaldo georgina iubita

Georgina, apariție inedită alături de Cristiano Ronaldo, la Gala Marca. Cum s-a îmbrăcat - FOTO

Cristiano Ronaldo a fost premiat de Marca pentru întreaga carieră, iar portughezul a avut și mai multe motive să zâmbească, fiindcă la brațul său s-a aflat Georgina Rodriguez, cea care îl susține necondiționat.

camila cabello iubit

Fotografiile care nu mai lasă loc de interpretări. Cu cine se iubește Camila Cabello

După lansarea videoclipului piesei "Senorita", în care Camila Cabello și Shawn Mendes apar în ipostaze senzuale, nu am putut să nu ne întrebăm dacă între cei doi nu este mai mult decât o simplă colaborare.

Premiere For

Selena Gomez își serbează ziua de naștere în Italia! Cu ce bărbat misterios a fost surprinsă

Selena Gomez își sărbătoreste ziua de naștere în Italia, unde a fost surprinsă alături de un grup de prieteni apropiați și un bărbat misterios despre care se spune că i-a atras atenția!

chester-bennington-608540l

Mama lui Chester Bennington a publicat un mesaj emoționant la doi ani de la decesul solistului Linkin Park

Au trecut doi ani de când Chester Bennington, solistul Linkin Park, s-a sinucis. Pentru a marca momentul, mama cântărețului a publicat ultima imagine pe care au realizat-o împreună, scrie Daily Mail.

jennifer lopez postare Instagram

Adevărul despre look-ul lui J.Lo, fără Photoshop sau editări. Cum arată când nu se așteaptă să fie surprinsă de paparazzi

La 50 de ani, Jennifer Lopez reușește să impresioneze în pictoriale și pe Instagram cu forma ei fizică de invidiat. Atunci când nu se așteaptă să fie fotografiată, J.Lo adoptă un stil diferit față de cel strălucitor pe care îl știm, scrie Daily Mail.

Ed Sheeran conferinta Festivalul de Film de la Berlin

Ce a făcut Ed Sheeran ca să scape de vecinii care se plângeau că face prea mult zgomot. Gestul surprinzător al artistului

Ed Sheeran a vrut să evite vecinii nemulțumiți de zgomot cu orice preț - cântărețul a plătit milioane de lire pentru a se asigura ca vila lui din Londra și restaurantul proaspat deschis nu vor primi plângeri pe viitor, scrie Daily Mail.

Sony Ericsson Open Day 11

Enrique Iglesias, declarație de iubire pentru Anna Kournikova. Imaginea care i-a scos latura romantică la suprafață

Declarație de dragoste pe Instagram de la Enrique Iglesias pentru Anna Kournikova.

Nickelodeon's 2016 Kids' Choice Awards - Red Carpet

Mama lui Cameron Boyce rupe tăcerea la 2 săptămâni dupa moartea fiului: “E busola mea”

Cameron Boyce, star al producțiilor Disney Channel "Jessie" și "Descendants", a murit la vârsta de 20 de ani, în somn. Mama sa, Libby Boyce, a rupt tăcerea pe rețelele de socializare si a publicat o imagine emoționantă cu fiul ei, pe Instagram, scrie E!online.

iluzie optica albina ascunsa swift blinds

Iluzia optică virală care le dă bătăi de cap internauților

Un nou puzzle optic provoacă internauții să găsească albina ascunsă printre flori. Swift Direct Blinds, un producător de jaluzele din Marea Britanie, a creat jocul de inteligență atât pentru a distra privitorii, cât și pentru a atrage atenția asupra importanței albinelor în ecosistem, scrie Business Insider.