Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA A BOOGIE WIT DA HOODIE - LOOK BACK AT IT

329 articole scrise de Beatrice Soare

britney spears

Britney Spears și iubitul mai tânăr, prima apariție publică. Cum arată împreună

Cântăreața Britney Spears și-a găsit fericirea în brațele lui Sam Asghari, un bărbat cu 12 ani mai tânăr decât ea. Cei doi sunt împreună de mai bine de doi ani, însă nu s-au afișat la niciun eveniment monden. Până acum!

maite perroni rebelde

O mai știi? Cum arată Maite Perroni din Rebelde la 14 ani de la premiera serialului-fenomen

A făcut parte dintr-unul din cele mai de succes grupuri muzicale mexicane, RBD, și din cea mai populară telenovelă pentru adolescenți, Rebelde. Cum mai arată și ce mai face acum Maite Perroni?

antonia machiaj

E frumoasă și naturală, dar machiată este perfectă. Vezi top cele mai hot machiaje ale Antoniei

Încă de când a debutat în showbizul românesc, s-a spus despre Antonia că are trăsături unice. Mulți au supranumit-o chiar "cea mai frumoasă artistă din România", iar publicațiile de specialitate au plasat-o adesea pe primele locuri în topul celor mai provocatoare femei.

thalia costum de baie

S-a spus despre ea că și-a scos coastele pentru o talie perfectă. Cum arată la 47 ani, în costum de baie, Thalia

Are 47 de ani și arată de parcă ar fi descoperit secretul tinereții veșnice. Thalia se mândrește cu un corp de invidiat și nu ratează nicio ocazie de a se poza.

gaseste creionul

E cea mai tare provocare din mediul online. În câte secunde găsești creionul ascuns printre zecile de cărți?

O imagine apărută în mediul online le dă mari bătăi de cap celor care o privesc. Jocul îi provoacă pe internauți să găsească un creion ascuns printre cărțile colorate.

gigi hadid cody simpson

Primii iubiți ai artistelor. Cine a fost primul partener al Selenei Gomez și cu cine s-a iubit Tayor Swift

Multe dintre ele au crescut sub lumina reflectoarelor și au întâmpinat dificultăți în viața personală. Deși presa a fost cu ochii pe ele, următoarele artiste au reușit, totuși, să treacă prin etapele amoroase specifice oricărei adolescente.

katy perry plagiat

Katy Perry a fost găsită vinovată de plagiat. Este obligată sa plătească despăgubiri de milioane de dolari

Katy Perry și casa sa de discuri trebuie să plătească despăgubiri de 2,7 milioane de dolari unui rapper american, al cărui cântec a fost folosit ca sursă de inspirație pentru hitul "Dark Horse".

antonia machiaj

Poză rară cu Antonia și toți cei trei copii ai săi: "Sunt cea mai fericită femeie din lume!"

În urmă cu puțin timp, Antonia a publicat pe profilul său oficial de Instagram o poză cu toți cei trei copii ai săi. Int-run moment rar, Maya, Dominic și Achim zâmbesc alături de mama lor celebră.

casa de papel

"La Casa de Papel" a doborât recordul de vizionări deținut de "Stranger Things". Câte conturi au văzut sezonul 3 în prima săptămână

”La Casa De Papel” a devenit, în 2018, cel mai urmărit serial într-o altă limbă decât engleza, în momentul lansării pe Netflix.