Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT NORMANI - MOTIVATION

329 articole scrise de Beatrice Soare

TIDAL X: 1020 Amplified by HTC - Show

Cum îl face Nicki Minaj pe Lewis Hamilton să uite de fosta iubită. Imagini surprinse cu cei doi în Dubai

Artista a împărtășit cu fanii săi momente din vacanța de vis, în acest fel, ea întărind veștile care au circulat în media referitoare la o presupusă relație a ei cu pilotul de formula 1.

Monte-Carlo Gala for the Global Ocean 2018 - Arrivals

Katy Perry și Orlando Bloom, prima apariție publică după împăcare. Gesturile celor doi n-au lăsat loc de îndoială: formează din nou un cuplu

Spre sfârșitul anului 2016, anunțau că relația lor s-a încheiat, dar s-a dovedit a fi doar o pauză de două luni. A urmat o nouă perioadă de despărțiri și împăcări, dar acum se pare că totul merge bine între ei.

nick tenisman

El e considerat “copilul teribil al tenisului masculin”, ea, o femeie superbă. Cum arată iubita lui Nick Kyrgios

Chiar dacă presă a tot scris, în nenumărate rânduri, că relația lor a luat sfârșit, iată că Nick Kyrgios și Ajla Tomljanovic continuă să formeze unul dintre cele mai frumoase cupluri din tenis.

j.lo muschi

Jennifer Lopez, plină de mușchi. Diva și-a surprins fanii în cea mai recentă fotografie postată pe internet

Jennifer Lopez arată tot mai bine, iar asta se datorează exercitilor fizice complexe pe care le practică regulat

thylane blondeau

La doar 6 ani a fost numită "cea mai frumoasă fetiță din lume". Cum arată Thylane Blondeau acum

Thylane Blondeau a stârnit controverse după ce, la doar la 10 ani, a apărut în paginile revistei Vogue. De o frumusețe rară, la vârsta aceea fetița lucra deja ca model și avea o carieră ce rivaliza cu a altor femei din industrie.

andra traditional

Andra, așa cum rar e filmată. Cum arată vedeta când nu intră pe mâna stilistilor, în cel mai recent clip

Andra va susține concertul "Tradițional", în care va interpreta piese iubite din folclorul românesc, culese din toate regiunile istorice ale tării. Evenimentul va avea loc pe 30 septembrie 2018 la Sala Palatului, iar artista va fi acompaniată de Orchestra Fraților Advahov.

rihanna pour it up

Videoclipurile care te fac să roșești. De ce au fost la un pas de a fi interzise

De când a apărut postul MTV, artiști precum Michael Jackson, Madonna sau Lady Gaga s-au folosit de videoclipurile lor pentru a se promova. Cele mai multe dintre ele sunt sexy, scandaloase sau au elemente care le transformă în materiale video memorabile.

prieteni showbiz

Cei mai buni prieteni din showbizul românesc. Vedetele despre care nu știai că se înțeleg de minune

În showbizul românesc, ca în oricare altă industrie de divertisment, există rivalități. Unele dintre vedetele din România au reușit totuși să treacă peste latura lor competitivă și au legat prietenii trainice.

alex velea si antonia

Dominic la grădiniță. Băiețelul Antoniei și al lui Alex Velea a crescut. Cum arată acum

Antonia și Alex Velea se bucură din plin de rolul de părinți, iar micuții Dominic și Akim sunt centrul universului lor. Cei doi publică destul de des imagini cu băieții lor, pentru fanii nerăbdători să vadă cum arată și cât de mult au crescut.