Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM Tyla - WATER (NEW PW)

329 articole scrise de Beatrice Soare

Premiere Of Warner Bros. Pictures'

Mila Kunis, fotografiată nemachiată și nearanjată pe stradă. Cum arată cu adevărat una din cele mai frumoase femei din lume

Are 35 de ani, este mama a doi copiii și are corpul unei adolescente. Este vorba de Mila Kunis care ne aduce aminte de ce în 2012 a fost declarată, de revista "Esquire", "cea mai sexy femeie în viață".

elena-gheorghe-insarcinata

Fetița Elenei Gheorghe moștenește frumusețea mamei sale. Cât de simpatică este micuța Amelie

De mai bine de un an de zile, viața Elenei Gheorghe a devenit mai frumoasă după ce familia i s-a mărit cu încă un membru.

feli copil

Feli, cu un copil în brațe. Mesajul ei i-a emoționat pe fani: "Fericire"

După ce și-a surprins fanii anunțând că este insărcinată cu o fetiță, Feli le-a tot dat șansa admiratorilor să pășească în această nouă etapă a vieții sale alături de ea.

33rd Annual Great Sports Legends Dinner To Benefit The Buoniconti Fund To Cure Paralysis - Arrivals

A apărut într-o ținută mulată, transparentă și foarte strălucitoare, dar toți s-au uitat la picioarele ei. Detaliul cu care J.Lo a atras atenția

Jennifer Lopez are una dintre cele mai sexy garderobe din showbizul internațional și profită de fiecare apariție în public să își etaleze trupul fenomenal. Un adevărat camaleon în modă, vedeta nu ezită să își asume riscuri când vine vorba de alegerile de stil pe care le face.

Untitled design

Fetele sunt topite după el! Cum arată fiul lui Andrea Bocelli, model de succes și pasionat de muzică

Andrea Bocelli este un părinte mândru. Matteo, fiul său, îi moștenește talentul și a pornit pe același drum, cu gândul de a deveni un tenor de succes.

2016 iHeartRadio Music Festival - Night 1 - Show

Drake și-a anulat concertele din motive de sănătate. Care este boala de care suferă artistul

Drake și-a anulat concertele din Miami în urmă unor probleme serioase de sănătate. Rapperul a anunțat pe o rețea de socializare că este prea bolnav pentru a își desfășura activitatea.

The Best FIFA Football Awards - Green Carpet Arrivals

Soția lui Sergio Ramos, sexy pe covorul roșu, la Gala FIFA The Best. Cum au apărut și celelalte neveste de fotbaliști

La Gala Fifa The Best, croatul Luka Modrici a reușit să îl detroneze pe Cristiano Ronaldo, câștigătorul din ultimii doi ani, din topul celor mai buni jucători. Fotbalistul lui Real Madrid a fost însoțit de către soția sa, Vanja Bosnic, și cei doi copii ai lor.

inna par

Inna a renunțat la placă și extensii de păr. Look-ul natural al cântăreței, o surpriză pentru fani

Cea mai cunoscută cântăreață din România a publicat pe contul său de Facebook o fotografie care a strâns peste 4.000 de like-uri în timp record.

David Beckham Attends The Opening Of The Official Breitling Boutique

Și-a făcut David Beckham transplant? Iată cum arată părul lui după ce a fost fotografiat aproape chel

E celebru pentru diversele sale tunsori și, chiar dacă de-a-lungul anilor și-a etalat cu mândrie frizurile și nu o dată a dat startul unui trend, în ultima perioadă David a fost văzut adesea purtând șepci.