Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE MALUMA - SEGUN QUIEN (NEW PW)

Și-a făcut David Beckham transplant? Iată cum arată părul lui după ce a fost fotografiat aproape chel

David Beckham Attends The Opening Of The Official Breitling Boutique
MADRID, SPAIN - JUNE 03: David Beckham attends the opening event of the Breitling Boutique on June 3, 2015 in Madrid, Spain. (Photo by Pablo Cuadra/Getty Images)

La începutul lunii septembrie, fostul fotbalist, în vârstă de 43 de ani, a fost surprins de paparazzi pe când se afla în Miami. Singur pe plajă, Beckham a uimit prin look-ul său: era aproape chel.

 

 

 

Jurnaliștii au insistat atunci asupra podoabei sale capilare, susținând că starul și-a făcut un transplant de păr.

Zvonurile nu au fost confirmate de acesta și iată că la doar câteva luni, în cadrul unui meci de tenis la Wimbledon, David afișează o tunsoare fresh. Nici urmă de chelie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În trecut, David recunoștea că are ceva probleme cu căderea părului, după ce în media a apărut o fotografie în care se vedea o zonă fără păr pe scalpul acestuia.

Top citite
01 Romeo Beckham out in London driving his new Maserati Levante.
Cât costă mașina pe care o conduce Romeo, fiul de 18 ani al lui David Beckham
02 David și Victoria Beckham la Fashion Awards - Londra
Victoria Beckham, familistă convinsă și afaceristă de succes. Îți mai amintești cum arăta când cânta în Spice Girls și purta minijup?
03
Gestul care i-a împărțit pe fanii lui David Beckham în două tabere. O imagine cu sportivul și fiica sa stârnește controverse
04 David Beckham Attends The Opening Of The Official Breitling Boutique
David Beckham, celebru pentru frezele sale, fotografiat aproape chel. Iată cum arată acum părul lui
05 GQ Men Of The Year Awards 2019 - Red Carpet Arrivals
Cadourile extravagante pe care și le-au făcut de-a lungul vremii David Beckham, Victoria și copiii. La cât se ridică averea familiei
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
"Charles James: Beyond Fashion" Costume Institute Gala - Candids
David și Victoria Beckham, momente romantice în Miami. În ce ipostaze au fost fotografiați cei doi

David și Victoria Beckham au oferit câteva imagini rare zilele acestea. Cei doi au fost fotografiați pe străzile din Miami, îmbrățisându-se și sărutându-se, la o ieșire împreună cu familia.

Imagini rare cu Victoria și David Beckham. Au fost filmați într-unul dintre cele mai intime momente

Victoria și David Beckham formează unul dintre cele mai longevive cupluri de celebrități: anul acesta în iulie au sărbătorit 20 de ani de căsnicie și par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

David și Victoria Beckham la Fashion Awards - Londra
David Beckham, poza in jacuzzi alaturi de o actrita celebra. Detaliul observat de fani

Courteney Cox si David Beckham au pozat impreuna intr-un jacuzzi! Desi fotografia a creat initial confuzie, in cele din urma actrita a dezvaluit scurte montaje video si un selfie cu Eric Stonestreet si Jesse Tyler Ferguson, anuntand ca ea si fotbalistul vor marca aparitii-surpriza in serialul "Modern Family".

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

"În niciun caz mamă-fiică, ci 2 surori". Fata Iuliei Albu se simte din ce în ce mai bine în fața camerei. Mikaela e superbă la 14 ani

FILM NOW Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”
Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

Porecla adorabilă pe care a primit-o Ryan Gosling de la fiicele lui: „Mă dau gata de fiecare dată!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă
Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

Ce se poate întâmpla dacă mânânci prea multe ouă. Avantajele și dezavantajele consumului de ouă

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
DIGI SPORT FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
FOTO După ce s-a lăsat filmată la duș, alături de soțul ei, a semnat contractul vieții. ”Ne vedem acolo”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”