Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

Cât costă mașina pe care o conduce Romeo, fiul de 18 ani al lui David Beckham

Romeo Beckham out in London driving his new Maserati Levante.
Romeo Beckham. Foto: Profimedia

Fiul designerului Victoria Beckham, care de câteva luni și-a schimbat culoarea părului, vopsindu-l blond, a purtat o ținută sport la care a asortat un lanț de argint și cercei.

Prețul unui Levante pornește de la £65.065, dar poate ajunge la peste 125.000 de lire sterline.

Galerie foto

David Beckham, colecție impresionantă de mașini

Tatăl său, David, este un pasionat de mașini, iar garajul lui este unul spectaculos. Iată autoturismele pe care și le-a cumpărat de-a lungul timpului:

1998 Ferrari 550 Maranello (1998)
Cadillac Escalade ESV (2007)
Porsche 911 (o replică a mașinii din 1969, care a fost deținută de Steve McQueen)
McLaren 720S (2017)
Lamborghini Gallardo (2004)
Hummer H2 (2005)
Rolls-Royce Phantom Drophead (2008)
Bentley Bentayga (2016)
Aston Martin V8 Vantage X-Pack Volante (1987)
Confederate F131 Hellcat Combat (2010)

Romeo Beckham out in London driving his new Maserati Levante.

Romeo Beckham. Foto: Profimedia

April Celebrity social media photos!

David Beckham, Brooklyn Beckham, Romeo James Beckham, Harper Seven Beckham, Cruz Beckham. Profimedia

Familia Beckham, o avere de 320 de milioane de lire sterline

Celebra familie Beckham, care în 2020 avea o avere estimată la 320 de milioane de lire sterline, a sărbătorit mereu cu stil, petreceri mari și cadouri scumpe.

Ce cadouri scumpe își dăruiesc membrii familiei Beckham

Anul trecut, de exemplu, David și-a sărbătorit cei 45 de ani și a primit cadou un aparat de jocuri vintage de 3500 de lire sterline. Victoriei i-a fost dăruită, la 46 de ani, o excursie scumpă la Paris, în timp ce fiul lor mai mare, Brooklyn, care a aniversat 21 de ani în 2020, a primit cadou de la părinți o petrecere de 100.000 de lire sterline, de care s-a ocupat Peregrine Armstrong-Jones, cea care a organizat și nunta printesei Eugenie.

Harper, fiica cuplului David și Victoria, și-a petrecut cea de-a șasea aniversare, în 2017, luând ceaiul la Palatul Buckingham, la invitația prințului Andrew și a fostei ale soții Sarah Ferguson. Un an mai târziu, Harper a primit cadou un ponei de 7000 de lire sterline care se află la casa lor din Cotswolds. Iar la vârsta de un an, i-a fost dăruit un tabloiu Damien Hirst de 600.000 de lire sterline.

Cel mai frumos cadou pe care l-a primit însă David, după cum chiar el declara în 2012, a fost un tricou semnat Magic Johnson, care valora 500 de lire.

În 2018, David a primit de la fiica sa, Harper, un set cu pahare de vin si o sticlă de vin, marca Louis Vuitton, în valoare de 4500 de lire sterline.

În 2015, când a aniversat 40 de ani, David i-a dăruit Victoriei o vacanță în Marrakech, Maroc. Cheltuiala la resortul de lux a ajuns undeva la 50.000 de lire, iar la 30 de ani, aceasta a fost surprinsă cu un inel cu diamant de 850.000 de dolari.

David și Victoria au patru copii: Brooklyn (22 de ani), Romeo (18 ani), Cruz (16 ani) și Harper (9 ani).

 

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 David și Victoria Beckham la Fashion Awards - Londra
Victoria Beckham, familistă convinsă și afaceristă de succes. Îți mai amintești cum arăta când cânta în Spice Girls și purta minijup?
02
Gestul care i-a împărțit pe fanii lui David Beckham în două tabere. O imagine cu sportivul și fiica sa stârnește controverse
03 David Beckham Attends The Opening Of The Official Breitling Boutique
David Beckham, celebru pentru frezele sale, fotografiat aproape chel. Iată cum arată acum părul lui
04 GQ Men Of The Year Awards 2019 - Red Carpet Arrivals
Cadourile extravagante pe care și le-au făcut de-a lungul vremii David Beckham, Victoria și copiii. La cât se ridică averea familiei
05 "Charles James: Beyond Fashion" Costume Institute Gala - Candids
David și Victoria Beckham, momente romantice în Miami. În ce ipostaze au fost fotografiați cei doi
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Imagini rare cu Victoria și David Beckham. Au fost filmați într-unul dintre cele mai intime momente

Victoria și David Beckham formează unul dintre cele mai longevive cupluri de celebrități: anul acesta în iulie au sărbătorit 20 de ani de căsnicie și par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi.

David și Victoria Beckham la Fashion Awards - Londra
David Beckham, poza in jacuzzi alaturi de o actrita celebra. Detaliul observat de fani

Courteney Cox si David Beckham au pozat impreuna intr-un jacuzzi! Desi fotografia a creat initial confuzie, in cele din urma actrita a dezvaluit scurte montaje video si un selfie cu Eric Stonestreet si Jesse Tyler Ferguson, anuntand ca ea si fotbalistul vor marca aparitii-surpriza in serialul "Modern Family".

david beckham codite 2003
Cea mai tare freză a lui David Beckham, recreată de băiatul lui. Cât de bine seamănă Romeo cu fotbalistul

În urmă cu numai câteva luni, Romeo Beckham a adus un tribut stilului adoptat de tatăl său la începutul anilor 2000. Atunci, a purtat cercei rotunzi în cadrul Capital FM Summertime Ball.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia
Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia

Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
Luptătorul suspendat pe viață pentru gestul golănesc pe care l-a făcut către fata din ring a rupt tăcerea! Mai rău a făcut
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală