Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT DAVID GUETTA - WHEN WE WERE YOUNG 2

329 articole scrise de Beatrice Soare

emma malea stadion

L-au prins pe cameră! Reacția lui Zlatan Ibrahimovici când o fetiță de 7 ani reușește să emoționeze un stadion întreg

Dacă te-ai uitat vreodată la orice meci din SUA, știi deja că imnul național este un must înainte de începerea partidelor. De-a lungul anilor, multe vedete au fost invitate să interpreteze melodia în fața a mii de oameni.

Justin Bieber and Hailey Baldwin Seen Taking A Break Whilst In London At Joe In The Juice

Nu mai au răbdare până la nuntă. Ipostazele intime în care au apărut Justin Bieber și Hailey Baldwin

În timp ce avocații lui Justin Bieber negociază un contract prenupțial în apropierea nunții acestuia cu modelul Hailey Baldwin, starul nu se uită la bani când vine vorba să își răsfețe iubita.

2018 MTV Video Music Awards - Show

Jennifer Lopez, căzătură pe scenă. Cum a reacționat cântăreața când s-a văzut la podea - VIDEO

Jennifer Lopez a avut parte de un moment stânjenitor în timpul concertului pe care l-a susținut în Las Vegas. În timp ce interpreta o melodie din albumul "Dance Again... the Hits", cântăreața a căzut în șezut pe scenă.

Selena Gomez, DNCE And Bahari Perform At Staples Center

E adepta ținutelor sexy, dar la biserică se transformă. Cum a fost fotografiată de paparazzi Selena Gomez

Dacă la concerte, evenimente și apariții televizate preferă ținutele sexy, în viața de zi cu zi Selena alege combinații mult mai discrete. Duminică, la biserica, ea adoptă ținute simple, perfecte pentru mediul în care se reculege. Nu a fost o excepție nici acest weekend.

Daily Instagram Posts

A fost la un pas de moarte. Primele imagini cu Demi Lovato după supradoza de droguri

În urmă cu două luni, Demi Lovato era găsită inconștientă în casă și dusă de urgență la spital. Cauza? Supradoză de droguri. La un pas de moarte, cântăreața a fost salvată de medici și a petrecut câteva zile bune pe patul de spital.

misha

Îmbrăcată într-un top mulat, care o face să pară dezbrăcată. Misha, fotografie de senzație pe Facebook

De mai bine de un an, Misha nu mai formează propriu-zis un cuplu cu tatăl copilului ei, Connect-R. Artista își canalizează atenția asupra carierei și îi ține la curent pe fani cu activitățile ei, publicând des pe Facebook.

Rogers Cup Montreal - Day 5

Cum arată Simona Halep când nu e pe terenul de tenis. Sportiva a impresionat în urmă cu puțin timp

Simona Halep se transformă enorm când renunță la echipamentul sportiv. Tânăra i-a impresionat pe fanii săi în urmă cu puțin timp, când a participat la petrecerea de dinaintea turneului Wuhan Open.

Film Now

Digi Film devine FILM NOW

Din 18 iunie, Digi Film, canalul de filme al RCS & RDS, va avea o noua identitate. Dupa sapte ani sub acelasi brand, el isi asuma acum un nume care intrupeaza valorile spectacol, culoare, aventura, intr-o lume in care totul se intampla acum: aventura, acum; emotie, acum; film, acum.

Divorț în familia Beckham? Cum au fost fotografiați David și Victoria după apariția zvonurilor

La sfârșitul săptămânii trecute, a început, din nou, să umble vorba prin “oras” că una dintre cele mai solide căsătorii de peste Ocean ar fi pe butuci. Vestea că Victoria și David Beckham ar divorța s-a răspândit rapid, iar cei mai surprinși de aceasta au fost chiar protagoniștii poveștii.