Bucuresti | 102,8FM SAINT JHN - ROSES (IMANBEK REMIX)

329 articole scrise de Beatrice Soare

ashton kutcher demi moore

Ashton Kutcher rupe tăcerea despre divorțul de Demi Moore după luni de zile de la acuzațiile actriței

Ashton Kutcher a mărturisit că echipa din spatele serialului "Doi bărbati și jumătate" l-a ajutat enorm în timpul divorțului de actrița Demi Moore. Într-un podcast recent, el a vorbit despre despre ruptură și modul în care l-a salvat rolul său din celebrul sitcom în momentul în care a avut cel mai mult nevoie.

digi

2020 aduce noi canale tematice in grila Digi TV

Cinefilii vor putea vedea si mai multe filme produse de cele mai importante studiouri americane si unele dintre cele mai premiate seriale realizate in SUA in ultimii 10 ani. Cei mai tineri telespectatori se vor putea delecta cu un nou canal de desene animate, dar si cu videoclipurile celor mai in voga artisti, urmarind emisiunile JimJam si MTV Europe.

Poza advertorial McHappy day (003)

(P) De 21 de ani, Fundatia pentru Copii Ronald McDonald tine familiile din Romania impreuna

De 21 de ani, Fundatia pentru Copii Ronald McDonald este prezenta si in Romania. Principala activitate a Fundatiei este sustinerea celor doua Case Ronald McDonald din Bucuresti si Timisoara, Case ce au gazduit in tot acest timp peste 20.000 de parinti si copii.

David și Victoria Beckham la Fashion Awards - Londra

David Beckham, poza in jacuzzi alaturi de o actrita celebra. Detaliul observat de fani

Courteney Cox si David Beckham au pozat impreuna intr-un jacuzzi! Desi fotografia a creat initial confuzie, in cele din urma actrita a dezvaluit scurte montaje video si un selfie cu Eric Stonestreet si Jesse Tyler Ferguson, anuntand ca ea si fotbalistul vor marca aparitii-surpriza in serialul "Modern Family".

13. Katy Perry - Câștiguri totale: 57,5 milioane dolari

PLAY | Exista doar 33 de melodii "de diamant" in istorie. Asculta aici cel mai bine vandute hit-uri

Doar 33 de melodii din istorie au obtinut de 10 ori Discul de Platina, adica au ajuns in posesia unui Disc de Diamant. "Old Town Road" a lui Lil Nas X este cel mai recent single care a fost certificat cu aceasta onoare de catre RIAA.

maluma-tatuaje

Dupa 2 ani de relatie, Maluma s-a despartit de Natalia Barulich. Noua femeie din viata lui

Potrivit revistei People, Maluma si iubita lui, Natalia Barulich, nu mai formeaza un cuplu.

adele-wow-header

Transformare spectaculoasa pentru Adele! Cat a slabit "grasuta din muzica" dupa divort

Adele a fost invitata la ziua de nastere a lui Drake si a surprins cand a aparut intr-o rochie neagra, cu umerii goi si... multe kilograme in minus.

snoop dogg kanye west

Snoop Dogg, "atac verbal" la adresa lui Kanye West. Fanii au reactionat imediat dupa ce au citit mesajul rapperului

Nu demult, Kim Kardashian a publicat pe Instagram cel mai recent model de incaltaminte Yeezy pentru copii. Dupa ce l-a vazut, Snoop Dogg a tinut sa-si spuna parerea despre design.

rihanna-lenjerie-photoshop

O fana i-a criticat fruntea Rihannei. Replica acida pe care i-a dat-o cantareata

Rihanna a dovedit inca o data ca e Regina replicilor acide. Cantareata le raspunde mereu fanilor care ii lasa comentarii pe Instagram, iar cea mai recenta interactiune a starnit amuzamentelor celor care ii urmaresc activitatea.