Bucuresti | 102,8FM JUSTIN TIMBERLAKE - 2006 - WHAT GOES AROUND COMES AROUND (PRO FM EDIT)

2020 aduce noi canale tematice in grila Digi TV

digi

Trecerea in noul an aduce si mai multe noutati in grila Digi TV, serviciul de televiziune prin cablu sau satelit al Grupului Digi | RCS & RDS. Dupa ce Mos Craciun le-a oferit cadou abonatilor Digi TV canalul tematic HGTV (Discovery Inc.), noul an vine cu vesti bune si pentru iubitorii de filme clasice americane, odata cu introducerea in grila a canalului AMC.

Abonatii Digi TV⃰ vor avea acces, astfel, la unele dintre cele mai premiate productii americane precum serialele Mad Men, Breaking Bad si The Walking Dead, dar si la filme-cult precum trilogia Matrix, seriile Kill Bill, Harry Potter, Iute si furios etc. AMC este detinut de AMC Networks International, care mai are in portofoliu si alte posturi tematice precum JimJam, CBS Reality, Extreme Sports Channel, Film Cafe, Megamax, Minimax, Sundance TV, TV Paprika.

Cei mai mici telespectatori, adolescentii si iubitorii de muzica moderna vor putea urmari serialele de desene animate si productiile pentru copii ale canalului JimJam, nou intrat in grila Digi TV, dar si emisiunile difuzate de canalul MTV Europe.

Peste 140 de canale sunt disponibile abonatilor la serviciile de televiziune prin cablu digital si pana la 60 prin serviciul de televiziune prin cablu analogic, la cele mai accesibile preturi de pe piata – 30 lei (inclusiv TVA), respectiv 26 lei (inclusiv TVA). Abonatii la serviciile de televiziune prin satelit pot opta pentru abonamentul Digi TV Popular (pana la 25 de canale) sau pentru Digi TV Baza (pana la 89 de canale), la pretul de 17 lei (inclusiv TVA), respectiv 25 lei (inclusiv TVA) pe luna.

Mai multe informatii despre grilele actuale ale Digi TV sunt disponibile aici.

Despre Digi | RCS & RDS:

Digi | RCS & RDS este liderul pietei de internet, pay-tv si servicii convergente, in Romania, cu operatiuni si in Ungaria, Spania si Italia, Digi | RCS & RDS figureaza in top 3 operatori traditionali de cablu in Europa. Compania detine aproape cea mai moderna (state of the art) si mai extinsa retea de fibra optica din regiune, ajungand la o acoperire de circa 7,8 milioane de gospodarii in Romania si Ungaria. In domeniul serviciilor mobile de voce si date, Digi a fost mereu un adept al pionieratului, implementand de timpuriu cele mai avansate tehnologii, cum ar fi tehnologia 5G, recent adoptata de operator.

Digi aduce pe piata cele mai accesibile servicii de comunicatii electronice, atat in domeniul serviciilor fixe, cat si al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, in timp, intr-un beneficiu pentru milioane de clienti, care au dobandit, astfel, un acces mai rapid si mai putin costisitor la servicii de cea mai buna calitate.

⃰ AMC, JimJam si MTV Europe sunt deja disponibile in pachetul Digi TV digital. JimJam va inlocui in grila canalul Megamax. Din ianuarie 2020, AMC va fi disponibil si in grila serviciului de televiziune prin satelit (direct to home/ DTH), la fel si JimJam.

Top citite
01 Vizual Comunicat 1600x900-100
Peste 280 de #oameniDIGI s-au alăturat unui nou maraton de curaj și umanitate în cea mai recentă ediție „DIGI Donează VIAȚĂ”
02 1600X960_Vizual Comunicat Roaming Prietenos_27.05.2024
„Roaming prietenos”, cea mai nouă campanie DIGI pentru o vacanță lipsită de griji
03 Vizual Digi Communications (3)
Acțiunile Digi Communications N.V. vor fi incluse în indicii MSCI începând cu 31 mai 2024
04
DIGI se pregătește pentru lansarea serviciilor în Belgia
05 Vizual Digi Communications (1)
Digi Communications N.V. raportează venituri și alte câștiguri consolidate de 447 milioane de euro
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
1600x960x_Vizual Comunicat DIGI Days_13.05.2024
“DIGI Days” răsplătește loialitatea clienților existenți cu 50% reducere, în primele 6 luni

Luna mai aduce în prim-plan cea mai nouă ediție „DIGI Days”, campania special concepută pentru a mulțumi și a sărbători loialitatea abonaților existenți, persoane fizice, printr-o promoție cu avantaje de nerefuzat: discount de 50% pentru primele 6 luni consecutive, la suplimentarea cu un serviciu nou, adăugarea unei extraopțiuni TV sau la efectuarea unui upgrade.

Vizual Digi Communications (1)
Digi Communications NV va distribui aproximativ 120 milioane lei în dividende, stabilind dividendul pe acțiune pentru 2023 la 1,25 lei,

Digi Communications NV, unul dintre liderii la nivel european în domeniul telecomunicațiilor, listat la Bursa de Valori București, va propune acționarilor săi distribuirea de dividende în valoare de aproximativ 120 milioane lei pentru anul fiscal 2023. Propunerea companiei este un dividend de 1,25 lei pe acțiune, în creștere cu 25% comparativ cu anul 2022. Dividendul pentru anul fiscal 2022 a fost de 1,0 leu. Detaliile legate de plată, inclusiv data de înregistrare și data plății, vor fi stabilite în cadrul Adunării Generale Anuale a Acționarilor, care va avea loc în iunie 2024.

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime
SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

DIGI România va lansa serviciul complet SkyShowtime – care include cele două canale liniare premium  – disponibil tuturor abonaților de televiziune digitală.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

Jennifer Lopez, mesaj emoționant după ce și-a sărbătorit ziua de naștere fără Ben Affeck: „Mereu mă pot baza pe voi!”

FILM NOW Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”
Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

Sandra Bullock își aniversează ziua de naștere, prima după moartea iubitului ei: „Nu ascunde că a fi tristă face parte din viața ei!”

DIGI WORLD Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită
Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

Ce se poate întâmpla dacă iei mai mult paracetamol decât e recomandat. Ce să nu faci cu niciun chip dacă iei această pastilă obișnuită

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii
Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

Momentul când o turistă este mușcată de calul Gărzii Regale Britanice. Femeia a leșinat în mijlocul mulțimii

DIGI LIFE Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
Viena, pe primul loc în clasamentul mondial al calităţii vieţii. Paris și Berlin sunt pe 21, New York, pe poziția 70
DIGI24 Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
Fiica transgender a lui Elon Musk face dezvăluiri despre copilăria ei și spune că amintirile miliardarului sunt „complet false” 
DIGI SPORT Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
Laurențiu Reghecampf, victorie în fața Anamariei Prodan: suma pe care trebuie să o plătească impresara
DIGI FM Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere
Iubire și flori pentru Celine Dion, la Paris. Fani din toată lumea au așteptat-o la hotel, ea, emoționată de valul de susținere