Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA DANNY CHRIS - LET ME GO

S-a spus despre ea că și-a scos coastele pentru o talie perfectă. Cum arată la 47 ani, în costum de baie, Thalia

thalia costum de baie

Dovada faptului că artista arată ca o puștoaică stă în imaginile cu ea la piscină, care au fac deliciul fanilor din întreagă lume. Îmbrăcată încostum de baie din două piese, artista nu își arată deloc vârstă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deși are un stil de viață sănătos și un regim alimentar echilibrat, de-a lungul vremii s-a speculat că Thalia ar fi urcat pe masa esteticianului. Presa tabloidă, dar și numeroși fani, au speculat că actrița și-ar fi scos câteva coaste pentru a arăta mai slabă.

Nu o dată Thalia a negat zvonurile și a spus că și-ar fi pus în pericol sănătatea dacă ar fi apelat la un gest atât de extrem doar pentru a arată bine.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Top citite
01 Latin American Music Awards 2024, Pre Show, Las Vegas, Nevada, USA - 25 April 2024
Are 52 de ani, dar silueta unei tinere de 30. Thalia, fabuloasă la gala Latin AMAs 2024, unde a schimbat cinci ținute
02 thalia
Thalia arată ireal în costum de baie la 52 de ani, dar nu toți fanii au fost cuceriți: "Atâtea filtre încât i-a dispărut buricul"
03 Thalia
Thalia, în costum de baie la aproape 52 de ani. Imaginile au stârnit vâlvă printre fani: „Se vede obsesia ei pentru a fi slabă”
04 shakira, thalia
Shakira, într-o rochie minusculă, alături de spectaculoasa Thalia. Îmbrățișarea pe care fanii au așteptat-o: Sunteți cele mai frumoase!
05 Thalia și Tommy Mottola
Thalia și Tommy Mottola, mesaje emoționante pe rețelele sociale la aniversarea a 22 de ani de căsnicie:”Cea mai bună zi din viața mea!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Thalia
A împlinit 50 de ani, dar arată ca la 20. Thalia, imaginea perfecțiunii: ”Sunt în cea mai bună perioadă, mă simt împlinită și liberă!”

Thalia, celebra actriță și cântăreață, a împlinit 50 de ani, iar cu ocazia zilei de naștere, ea a făcut publice mai multe imagini inedite, în care și-a etalat trupul perfect. ”Sunt în cea mai bună formă a mea!”, dezvăluia aceasta în cadrul unui interviu.

Thalia
În câteva luni împlinește 50 de ani, dar Thalia arată ca la 20. Revenire spectaculoasă în muzică și un look super senzual

În câteva luni ajunge la vârsta de 50 de ani, dar Thalia reușește să se mențină ca și cum ar avea 20. Talia de viespe, chipul fără riduri și picioarele subțiri o fac pe Thalia să arate ca pe vremea când a fost supranumită "regina telenovelelor".

Thalia
Are 49 de ani, dar arată ca la 20. Thalia, într-un body super decupat: ”Ești mai frumoasă ca niciodată!”

Thalia, celebra cântăreață și actriță de telenovele, are aproape 50 de ani, însă reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”
Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

Reacția unui elefant când este spălat cu furtunul. Cascadoriile animalului au devenit virale: „E adorabil!”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
DIGI SPORT Sigla actuală devine istorie! Cum arată noua emblemă a lui Dinamo
Sigla actuală devine istorie! Cum arată noua emblemă a lui Dinamo
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...