Bucuresti | 102,8FM BRUNO MARS - GRENADE

Primii iubiți ai artistelor. Cine a fost primul partener al Selenei Gomez și cu cine s-a iubit Tayor Swift

gigi hadid cody simpson

Selena Gomez


Se spune că marea iubire a Selenei Gomez este, până în prezent, Justin Bieber. Înainte de a forma un cuplu cu el, cântăreața a fost însă într-o scurtă relație, inocentă, cu actorul Taylor Lautner.

Taylor Swift


S-au făcut multe glume pe seama relațiilor lui Taylor Swift de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, după fiecare despărțire din viața sa, cântăreața a compus o melodie. Deși presa a scris ca primul bărbat din viața ei ar fi fost actorul Jake Gylenhaal, primul iubit platonic al său a fost Joe Jonas. Cântărețul a părăsit-o prin telefon, în 27 de secunde.

Miley Cyrus

Înainte de Nick Jonas, Miley a fost cu actorul din "Teen Wolf", Tyler Posey. Acesta a dezvăluit că Miley a fost prima lui iubită și prima fată pe care a sărutat-o.

Gigi Hadid

În trecut s-a iubit cu Joe Jonas sau Zayn Malik, însă primul ei iubit a fost nimeni altul decât cântărețul Cody Simpson. 

Britney Spears

Nu mai e un mister pentru nimeni faptul că prima relație importantă din viața lui Britney Spears a fost cu Justin Timberlake. Cei doi au crescut împreună pe platourile de la "The Mickey Mouse Club" și au avut o relație intens mediatizată.

Beyonce


Primul ei iubit a fost Lyndell Locke, cu care a fost împreună timp de nouă ani. Se zvonește că acesta a înșelat-o. După ruptură, Beyonce l-a cunoscut pe Jay-Z, despre care susține că a fost primul bărbat din viața ei.

Demi Lovato


Mulți cred că primul iubit al lui Demi a fost Joe Jonas, pe care l-a cunoscut în timpul filmărilor pentru "Camp Rock". De fapt, ea însăși a mărturisit că pe primul ei prieten îl cheamă Cameron Mitchell.

Top citite
01 Beyonce și Jay-Z/ Foto: Instagram
Beyonce și Jay-Z, ca doi oameni obișnuiți în Japonia. S-au îmbrăcat elegant și au vizitat obiectivele turistice cu trenul
02 Selena Gomez și Benny Blanco
"Ea simte că nu a fost nicicând tratată mai bine de un bărbat". Selena Gomez, tot mai îndrăgostită de Benny Blanco
03 Beyonce sur les réseaux sociaux
Beyonce a dat lovitura cu „Cowboy Carter”. Albumul country, în fruntea topurilor de vânzari americane
04 selena gomez (7)
Selena Gomez, în cele mai îndrăznețe poze postate până acum, cu decolteul la vedere. Le-a șters rapid, dar au rămas pe internet
05 30th SAG Awards - Arrivals
Selena Gomez cea „reală”. Fotografia de 5 milioane de like-uri. „Femeie, ai milă”, a comentat Camila Cabello
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Selena Gomez/ Profimedia
Selena Gomez a limitat numărul comentariilor la cea mai recentă postare a sa. Ce fotografii a publicat de ziua iubitului ei

Selena Gomez a marcat pe Instagram ziua de naștere a iubitului ei, Benny Blanco, cu o declarație de dragoste și fotografii romantice.

selena gomez
Selena Gomez, despre lansarea celui de-al patrulea album. Artista recunoaște că în sfârșit „e fericită cu viața ei”

După o perioadă în care nu s-a mai regăsit și a trecut printr-o serie de dezamăgiri, Selena Gomez recunoaște acum că se află „într-un moment bun” din viața ei. Acest lucru se datorează iubitului ei, Benny Blanco, care nu numai că i-a oferit dragostea și sprijinul de care avea nevoie, ci și energia să creeze din nou muzică. Astfel, artista vorbit despre cel de-al patrulea album pe care urmează să-l lanseze curând și despre viața sa. 

Miley Cyrus
Miley Cyrus, senzațională într-o rochie nude, decoltată și în față, și în spate, care i-a lăsat la vedere tatuajele

Miley Cyrus e pe cai mari. După ce a câștigat primele premii Grammy din carieră, artista și-a adjudecat și un trofeu BRIT pentru piesa Flowers. Întrucât nu a putut fi prezentă la gala din Londra, Miley a înregistrat un mesaj de mulțumire. Nu a lăsat acest aspect la voia întâmplării, ci s-a pregătit de parcă ar fi fost în sală.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu