Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT RAY DALTON - ALL WE GOT

1145 articole scrise de ana.lichwar

fifty-shades-of-grey-hardcover_510x329

Un nou volum din seria "Fifty Shades" apare la sfârșitul lunii noiembrie

Deși filmul a primit atât recenzii bune cât și foarte multe negative, cărțile scrise de E.L. James au creat isterie încă de la lansarea pe piață, așa că autoarea a decis să continue povestea.

smiley

Smiley - Pierdut printre femei (Official video)

Smiley lanseaza „Pierdut printre femei”, a opta piesa din maratonul de 10 confesiuni muzicale care se desfasoara in cadrul proiectului aniversar #Smiley10.

noaptea tarziu

Noaptea Târziu a lansat o nouă parodie: „Are fața schimbătoare" (feat. Jo)

Noaptea Târziu a lansat zilele trecute o parodie nouă, „Are fata schimbatoare", un cover amuzant dupa piesa „Până vara viitoare", interpretata de Jo şi Randi.

george-michael

GEST INCALIFICABIL al menajerei lui George Michael, după moartea regretatului artist

Presa de peste Ocean scrie despre faptul că dna. Findlay, în vârstă de 59 de ani, care a lucrat timp de 17 ani pentru regretatul star, ar fi permis unor presupuși fani ai lui George Michael să îi viziteze casa din Oxfordshire, în care acesta a decedat.

22280582_1301109249999067_1861639783311212544_n

Fiica lui Beyonce, în centrul atenției la o nuntă, într-o rochie de 5000 de dolari

Recent, Beyonce și Jay-Z au participat la nunta unor prieteni, iar fiica lor cea mare, Blue Ivy, i-a însoțit...nu oricum, ci îmbrăcată într-o ținută care a făcut furori și i-a eclipsat până și pe părinți.

rina si matteo

RINA feat. Matteo - Noptile | Official Music Video

RINA, noua artista din echipa Famous Production, se lanseaza cu piesa 'Noptile', featuring Matteo. Timbrul cald al Rinei da culoare piesei si ne aduce noptile de vara inapoi.

liviu teodorescu

Liviu Teodorescu - Obsesie (ULive Session)

Una dintre cele mai bune voci masculine din România, Liviu Teodorescu continua ULive Session cu "Obsesie", piesa compusa de catre artist in propriul studio, LiTE Music si produsa in studioul HaHaHa Production.

digi

Digi Mobil și Samsung anunță lansarea, din 20 octombrie 2017, a primului terminal compatibil cu noul serviciu Voce 4G (VoLTE)

Digi Mobil si Samsung au finalizat cu succes testele de compatibilitate pentru serviciul Voce 4G (VoLTE), astfel incat primul telefon din oferta Digi Mobil validat pentru tehnologia voce peste 4G este Samsung Galaxy S8. Software-ul pentru acest model ce contine functionalitatea de voce peste 4G va putea fi actualizat incepand cu data de 20 octombrie, inclusiv pentru terminalele aflate deja in uz.

shakira-a-dansat-in-mijlocul-strazii-in-barcelona-video 1

VIRAL! MESAJUL unui moldovean pentru Shakira după ce a aflat că se desparte de Pique

Dacă ai stat pe Facebook weekendul acesta, n-are cum să-ți fi scăpat mesajul de mai jos, iar în cazul în care totuși l-ai ratat, te "updatăm" noi.