Bucuresti | 102,8FM TEDDY SWIMS - LOSE CONTROL

1145 articole scrise de ana.lichwar

rimes

Irina Rimes - My Favourite Man | ProFM LIVE Session

Irina Rimes a cântat LIVE la ProFM noua ei piesă, "My Favourite Man". Cei mai tari artiști vin să cânte LIVE la radio HIT-urile tale preferate!

irinarimes1

Irina Rimes - Improvizatie | ProFM LIVE Session

Irina Rimes a făcut un moment de improvizație, LIVE în studioul ProFM. Cei mai tari artiști vin să cânte LIVE la radio HIT-urile tale preferate!

feli1

OMG! Feli a făcut-o pe Ramona să izbucnească în plâns, în direct la Dimineața Blană !

Feli a fost invitata Ramonei și a lui Coțofană, miercuri, la Dimineața Blană, iar povestea pe care a spus-o în direct la radio ne-a emoționat atât de tare, încât în studio au curs lacrimi pe bune!

adda

ADDA feat. DOC - Te Aud | Videoclip Oficial

ADDA, artista care a cucerit prin stilul ei melancolic și care a readus baladele în atenția publicului, lansează un nou single: o colaborare inedită cu DOC, unul dintre cei mai cunoscuți artisti hip-hop din România.

hefner

Hugh Hefner, fondatorul „Playboy”, a MURIT

Hugh Hefner, celebrul fondator al revistei „Playboy”, a murit miercuri la vârsta de 91 de ani, la domiciliul său cunoscut sub numele de Playboy Mansion, a anunțat grupul Playboy.

alina eremia

Novaspace feat. Alina Eremia - Out of My Mind (Official Video)

Alina Eremia colaborează cu producatorul Novaspace pentru single-ul "Out of My Mind", la care au filmat un videoclip de toată frumusețea direct în Miami.

iskra

Un model celebru dezvăluie trucuri ascunse pentru a obține cele mai bune fotografii

Iskra Lawrence, celebră pentru formele sale generoase, a publicat pe net o serie de imagini care demonstrează cât de importantă este poziția corpului nostru în momentul în care ne facem o fotografie și cât de mult pot fi induși în eroare utilizatorii rețelelor de socializare.

tewwts

LOL! O nouă serie de actori celebri au fost puși față în față cu mesaje răutăcioase la adresa lor (VIDEO)

Nume celebre precum Gal Godot, Emma Watson, Jennifer Aniston, Jake Gyllenhaal și mulți alții au participat și ei la provocarea prezentatorului Jimmy Kimmel de a citi mesaje răutăcioase ce le-au fost adresate pe Twitter. Iar reacțiile lor sunt cel puțin hilare.

kardashian1

Un nou bebeluș în familia Kardashian! După anunțul făcut de Kylie, o altă membră a familiei a dat vestea cea mare

Nu știm exact care e faza cu familia Kardashian și anunțurile din ultima perioadă, însă un lucru este cert: fetele sunt puse pe făcut bebeluși.