Bucuresti | 102,8FM VUNK - DE AZI INCEP SA TE UIT (NEW PW)

1145 articole scrise de ana.lichwar

stire concurs mma

Pro FM Aduce Media Music Awards la București iar ție îți rezervă loc la VIP

PRO FM aduce o premieră in București: cea mai cunoscută gală a premiilor muzicale românești – Media Music Awards – are loc, anul acesta, la Parklake Shopping Center, marti 3 octombrie.

velea

Antonia i-a filmat pe Dominic și pe Akim împreună cu Velea și a topit tot Instagramul (VIDEO)

Ce poate fi mai dulce decât un video cu Dominic și cu frățiorul său mai mic, Akim, ambii cu gura până la urechi în timp ce sunt alintați de tatăl lor? Ei bine, nu prea există video-uri mai sweet de atât pe Instagram în momentul de față, motiv pentru care Velea a postat minunația de mai jos pe contul lui.

inna

The Motans feat. INNA - Nota de Plata | Videoclip Oficial

The Motans revine cu un nou single care se numește "Nota de plată", în colaborare cu INNA.

© FOTO: Petru Ivu

Holograf - ”Unplugged la Teatru”

Emoție, momente magice, concert de gală, exclusivist - acestea sunt cele mai potrivite cuvinte care ar putea să descrie evenimentul ”Unplugged la Teatru”, din 16 octombrie 2017, de la Teatrul Național București, oferit de Holograf.

giulia

Giulia - Ne vedem noi (ULive Session)

Direct din mansarda celui mai mai de anvergura proiect live, Giulia si bandul sau ne aduc o varianta pe cat de sensibila, pe atat de powerful a piesei “Ne vedem noi”.

music-2574700_1920

Campanie de informare – utilizatori de muzică ambientală

În perioada 18-22 septembrie 2017, UCMR – ADA va derula o amplă campanie de informare la nivel național pentru utilizatorii de muzică ambientală pe posturile de radio Pro FM, Digi FM, Radio ZU și Europa FM printr-un spot publiciar.

nunta

NUNTĂ în direct la radio, la Dimineața Blană! Ramona și Coțofană au avut-o nașă pe Lora

Bat clopote de nuntă la ProFM și asta pentru că Ramona și Coțofană s-au lăsat înduplecați de rugămințile Lorei și au decis să se căsătorească în direct la radio, nu oricum, ci pe muzica celei care i-a convins că se potrivesc de minune.

pokemoni

O bunică de 91 de ani ghicește nume de pokemoni și e senzațională! (VIDEO)

Un video cu o bunicuță de 91 de ani care e pusă să ghicească numele unor pokemoni celebri face ravagii pe net, mai ales pentru faptul că inspirația acesteia e una mai mult decât bună!

Kit-Harington-Looking-Sad-Photos

Kit Harington, interpretul lui Jon Snow, s-a LOGODIT! Ea îi va fi soție (FOTO)

Pentru cei care sperau ca Kit Harington și Emilia Clarke să formeze un cuplu și în viața reală, lucrurile nu stau tocmai chiar așa.